به گزارش خبرگزاری مهر، دكتر سورنا ستاری طی حکمی برای دكتر سيدحسن حسيني كه هم اكنون در سمت معاون فرهنگي و امور نخبگان و دبير شواري نخبگان بنياد ملي نخبگان فعاليت مي كند، وی را به عنوان دبير جشنواره هاي نوآوري و شكوفايي سال 1393 منصوب کرد.
در این حكم آمده است: اجرا، داوري و ارزيابي دقيق اختراعات، توجه جدي به امر تجاري سازي، تكميل چرخه اختراعات و تجاري سازي، ارائه مشاوره هاي حقوقي و فني، و بررسي اختراعات ثبت شده بين المللي، از مهمترين ماموريت ها و وظايف جشنواره هاي نوآوري و شكوفايي سال 1393 تعيين می شود.
همچنین دکتر سیدحسن حسيني از برگزاري اولين جشنواره منطقه اي نوآوري و شكوفايي در استان فارس خبر داد و گفت: این جشنواره اواخر ارديبهشت ماه 93 برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: در سال 93 چهار جشنواره نوآوري و شكوفايي با همكاري بنيادهاي استاني نخبگان برگزار مي شود و رويكرد اصلي اين جشنواره ها در سال جاري تجاري سازي و تكميل چرخه ايده تا بازار است.
معاون فرهنگی و امور نخبگان بنیاد ملی نخبگان درباره معيارهاي جديد بنياد ملي نخبگان در حوزه حمايت از اختراعات تاكيد كرد: ضرورت دقت در بررسي و ارزيابي اختراعات از جهت نوآوري، ابداع، تجاري سازي و توجه كامل به تكميل چرخه از ايده تا بازار از جمله معيارهاي جديد بنياد ملي نخبگان در اين حوزه محسوب مي شود.
وي افزود: همچنين در جشنواره هاي اختراعات سال آينده بنياد ملي نخبگان تاكيد بر بهرمندي كامل از ظرفيت ها و امكانات معاونت علمي فناوري رياست جمهوري، ستادهاي توسعه فناوري هاي راهبردي است تا با تكميل چرخه اختراعات و تجاري سازي شاهد تقويت و توسعه كيفي امور اختراعات در كشور باشيم.
در سال گذشته هفت جشنواره منطقه اي اختراعات در هفت منطقه كشور و يك جشنواره ملي نوآوري و شكوفايي با حضور مخترعان تمامي استان ها برگزار شد.
نظر شما