پیام‌نما

إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُمْ بُنْيَانٌ مَرْصُوصٌ * * * خدا کسانی را دوست دارد که صف زده در راه او جهاد می‌کنند [و از ثابت قدمی] گویی بنایی پولادین و استوارند. * * * دوست دارد خدا كسانى را / كه بجنگند در طريق خدا

۱۸ فروردین ۱۳۹۳، ۱۰:۴۲

سردار میر حیدری:

81 درصد پرونده های مشاوره ای پلیس قزوین به سازش منجر شد

81 درصد پرونده های مشاوره ای پلیس قزوین به سازش منجر شد

قزوین- خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی استان قزوین گفت: بیش از 81 درصد از پرونده های ارجاعی به دوایر مشاوره ای و مددکاری کلانتری های استان در سال گذشته به مصالحه و سازش منجر شده است.

سردار محمدرضا میرحیدری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: در سال گذشته یک هزار و 220 فقره پرونده اختلاف و نزاع به دوایر مشاوره کلانتری ها ارائه شد که با تلاش کارشناسان مشاور این مراکز 81 درصد پرونده ها به سازش و مصالحه منجر شده است.

وی افزود: در سال گذشته همچنین یک هزار و 560 فقره خدمات مشاوره ای به شهروندان استان ارائه شده است.

فرمانده انتظامی استان قزوین تصریح کرد: مشکلات خانوادگی، نزاع و درگیری، امور حقوقی بیشترین موضوع پرونده های ارجاعی به مراکز مشاوره را تشکیل می داد و اقدامات کارشناسان این مراکزز با هدف حفظ بقا و استحکام خانواده صورت گرفته است.

این مسئول بیان کرد: مراکز مشاوره معاونت اجتماعی با ارائه خدمات مشاوره به یک هزار و 370 نفر از مراجعه کنندگان توانسته اند خدمات مطلوبی در زمینه مشاوره خانوادگی، روان شناختی، مددکاری و روان سنجی ارائه کنند.

میرحیدری افزود: مرکز مشاوره آرامش معاونت اجتماعی همه روزه به صورت تلفنی و حضوری آماده پاسخگویی و ارائه خدمات مشاوره ای رایگاه به عموم مردم است.
 

کد خبر 2265707

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha