پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ فروردین ۱۳۹۳، ۱۱:۵۴

حجت الاسلام معصومی:

مهمترین آفت یک سازمان، نداشتن برنامه مدون است

مهمترین آفت یک سازمان، نداشتن برنامه مدون است

بیرجند- خبرگزاری مهر: مدیر‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی گفت: مهم‌ترین آفات یک سازمان و نهاد، نداشتن برنامه مدون است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حسین معصومی صبح دوشنبه در نشست با کارکنان و معاونان این سازمان اظهار داشت: مهم‌ترین آفات یک سازمان و نهاد، نداشتن برنامه مدون، نداشتن انگیزه و همچنین عدم استفاده مفید از توانمندی و استعداد نیروهای سازمان و جامعه هدف است.

وی با اشاره به سیاست های کلی این سازمان، افزود: انضباط کاری، تکریم ارباب رجوع، اخلاق‌مداری، بیشترین استفاده از منابع، اعتبارات و امکانات و بکارگیری حداکثر توان در راستای رفع مشکلات و نیازهای جامعه هدف از اهداف و سیاست های اصلی این سازمان به شمار می رود.

وی در ادامه با اشاره به نامگذاری امسال، افزود: نامگذاری امسال به نام سال "اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی" بیانگر شناخت دقیق از بزرگ‌ترین دغدغه ملی کشور است.

حجت الاسلام معصومی دغدغه مهم کشور را بهبود معیشت مردم و اقتصاد دانست و ادامه داد: دشمنان فعالیت‌های بسیار گسترده ای در راستای اشاعه فرهنگ تجملاتی و مصرف‌گرایی داشته اند که این نامگذاری در راستای شکست نقشه دشمنان بسیار موثر است.

وی بر تلاش جهادی‌وار در عرصه اقتصاد و فرهنگ در این سازمان تاکید کرد.

کد خبر 2265788

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha