پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ فروردین ۱۳۹۳، ۱۵:۵۸

همزمان با سراسر کشور/

مسابقه "ایران بدون سل" در آذربایجان شرقی برگزار می شود

مسابقه "ایران بدون سل" در آذربایجان شرقی برگزار می شود

تبریز – خبرگزاری مهر: مسابقه بزرگ "ایران بدون سل" همزمان با سایر نقاط کشور، در آذربایجان شرقی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به اهمیت آشنایی عموم مردم جامعه با خطرات و نحوه تشخیص و پیشگیری بیماری سل، مسابقه بزرگی با عنوان "ایران بدون سل" همزمان با سایر استان های کشور و به ابتکار وزارت بهداشت و درمان، در آذربایجان شرقی نیز برگزار می شود.

مریم خیاط زاده کارشناس بیماری های واگیر دوشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به تاثیر چنین اقداماتی در فرهنگسازی برای پیشگیری از بیماری هایی مانند سل اظهار داشت: چنین اقدامات و مسابقاتی علاوه بر جوایز مادی، یک پاداش بزرگتر برای شرکت کنندگان خود نیز دارد و آن اشنایی با نشانه ها و نحوه تشخیص و پیشگیری بیماری سل است.

این متخصص بیماری های واگیر در ادامه تصریح کرد: با توجه به شیوع بیماری سل در کشورها و مناطق همجوار آذربایجان شرقی مانند آذربایجان، نخجوان و باکو و با توجه به بررسی های صورت گرفته در خصوص انتقال این بیماری از طریق اتباع این مناطق به استان و بویژه تبریز، باید کارهای جدی برای آگاه سازی و آشنایی مردم با این بیماری صورت گیرد که چنین مسابقه ای قدم مناسبی در این خصوص است.

خیاط زاده با اشاره به نشانه های ابتلا به بیماری سل گفت: چنانچه بیش از دو هفته فردی دچار سرفه، ضعف و بی اشتهایی و نیز و سرفه هایی با خلط خونی باشد، حتماً باید آزمایشات مربوط به ابتلا به سل بر روی این فرد انجام شود و نیز سرماخوردگی و سرفه های افراد سیگاری و بیماران مزمن ریه ای نیز باید از جهت ابتلا به این بیماری مورد بررسی قرار گیرند.

وی در پایان خاطر نشان شد: بدلیل اینکه بیماری سل با بیماری های زمینه ای رو به افزایشی چون ایدز و دیابت همراهی دارد، در مورد مکان های تجمع نفوس انسانی مانند زندان ها و یا مراکز نگهداری افراد سالمند نیز باید اقدامات و تمهیدات پیشگیری لازم در مورد این بیماری اندیشیده شود.

گفتنی است که افراد علاقمند به شرکت در مسابقه "ایران بدون سل" می توانند تا 31 فروردین 93 با مراجعه به تارنمای وزارت بهداشت و درمان به نشانی www.behdasht.gov.ir در این مسابقه ثبت نام کنند.

کد خبر 2266100

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha