پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ فروردین ۱۳۹۳، ۹:۳۸

سرهنگ شیر محمدی:

16 هزار فقره سرعت غیرمجاز در جاده های زنجان اعمال قانون شد

16 هزار فقره سرعت غیرمجاز در جاده های زنجان اعمال قانون شد

زنجان - خبرگزاری مهر: جانشین پلیس راه استان زنجان گفت: سرعت غیر مجاز بیشترین تخلفات در تعطیلات نوروزی را داشته که در این راستا 16 هزار فقره سرعت غیر مجاز اعمال قانون شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی اصغر شیر محمدی شامگاه دو شنبه در نشست خبری با خبرنگاران، افزود: محور ابهر به خدابنده با 21 درصد و جاده ترانزیت زنجان به خدابنده با 19 درصد رتبه بعدی را در تصادفات را به خود اختصاص داده اند.

وی اظهار داشت: در طرح نوروزی امسال 7 جلد گواهی نامه دارای نمره منفی در استان توقیف شدند. 

جانشین پلیس راه استان زنجان گفت: محور زنجان به قزوین در تعطیلات نوروزی امسال 35درصد از تصادفات در محورهای مواصلاتی استان را به خود اختصاص داده است.

سرهنگ شیر محمدی تاکید کرد: میانگین سرعت در محورهای مواصلاتی در ایام نوروزی 71 کیلومتر در ساعت بوده که در این زمینه استان زنجان جزو استانهای موفق در این زمینه بوده است.

وی، در ادامه ، به آموزش رانندگان در سال گذشته اشاره کردوگفت: پلیس راه دراین زمینه موفق بوده و در سال جاری هم آموزش رانندگان را در دستور کار دارد.

جانشین پلیس‌راه استان زنجان، با بیان اینکه از سال 88 آمار تلفات انسانی در جاده های استان کاهش داشته است گفت: این آمار بیانگر این است که سال گذشته 3.4 درصد در بحث تصادفات فوتی کاهش  وجود داشت که این آمار در ایام نوروز امسال به 22 درصد کاهش یافته است.

سرهنگ شیر محمدی افزود: پلیس راه استان زنجان در طرح نوروزی امسال با تمام نیرو در آماده باش صد درصدی بود.

وی تصریح کرد: خوشبختانه رانندگان در ایام نوروز با توجه به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و توجه به توصیه های پلیس راه در کاهش تصادفات مثمر ثمر بودند.

کد خبر 2266266

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha