به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا قنبری ظهر سه شنه در جلسه شورای کشاورزی، تخصیص اعتبارات مورد نیاز و حمایتهای دولتی را برای اجرای طرح تجهیزف نوسازی و یکپارچه سازی اراضی ضروری دانست و گفت: صرفه جویی در مصرف آب و تسهیل در تردد برای عملیات کشاورزی از جمله مزایای این طرح است.
وی بیان داشت: افزایش عملکرد درواحد سطح و کاهش سختی کار از دیگر فواید اجرای طرح یکپارچه سازی اراضی است که نیاز به حمایت ویزه مسئولان دارد.
وی به برگزاری کلاس های آموزشی ترویجی بخش کشاورزی اشاره و اضافه کرد: تاکنون کلاس آموزشی بیمه محصملات، تربیت زنبورداری و کلاس آموزشی سرما زدگی مرکبات در شهرستان برگزار شد.
قنبری بیان داشت: تهیه برنامه رادیویی در زمینه سرمازدگی، تهیه اطلاعات ترویجی در زمینه زارعت آب و خاک، بازدید از طرح سایت الگویی گندم در روستای حسین آباد از دیگر اقداماتی است که اجرا شد.
نظر شما