پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ فروردین ۱۳۹۳، ۱۱:۲۵

مشاور بانوان استاندار تهران:

حضور فعال زنان در نهادهای برنامه ریز برای تحقق شاخصهای فرهنگی و اقتصادی ضروری است

حضور فعال زنان در نهادهای برنامه ریز برای تحقق شاخصهای فرهنگی و اقتصادی ضروری است

مشاور بانوان استانداری تهران با اشاره به نقش موثر زنان در توسعه اقتصادی و فرهنگی کشور گفت: حضور فعال زنان در  نهادهای برنامه ریز و تصمیم گیر می تواند در تحقق و بهبود شاخصهای فرهنگی و اقتصادی که مورد نظر رهبری است تاثیرگذار باشد.

آذر نظری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: فرهنگ زیربنای پیشرفت کشور در تمام حوزه های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی است. رهبر انقلاب به خوبی شعار امسال را عزم ملی، مدیریت جهادی و فرهنگ و اقتصاد کشور انتخاب کردند.

وی درباره نقش زنان در تحقق شعار امسال افزود: زنان از جمله افراد موفق در توسعه فرهنگ غنی دینی و اسلامی و ایرانی هستند و آنها با آموزه های خود می توانند زمینه های تحقق این هدف را ایجاد کنند. متاسفانه در سالهای گذشته مباجث فرهنگی ایرانی و آموزه های دینی ما به دلیل تبلیغات بسیار قوی کشورهای غربی مورد غفلت واقع شده است. ضروری است زنان در جایگاه خانوادگی خود در خانه نسبت به توسعه فرهنگ دینی و ایرانی اقدام کنند تا بار دیگر شاهد رونق فرهنگ بومی و اصیل خود در کشور باشیم و فرزندانمان با پیروی از این فرهنگ وارد اجتماع شوند.

وی درباره سهم اندک زنان در جایگاه و پست های مدیریتی و به تبع عدم موفقیت آنها در تحقق این شعار گفت: قطعا اگر زنان در نهادهای تصمیم گیری و برنامه ریزی حضور داشته باشند تاثیرگذاری آنها به مراتب بیشتر است اما نباید به بهانه نبود فرصتهای مدیریتی برای زنان، رسالت زن در خانه و خانواده به فراموشی سپرده شود چرا که زنان در دوران جنگ و انقلاب بیشترین نقش موثر را در این دو رویداد مهم تاریخی و انقلاب داشته اند. زنان باید در هر جایگاه و مرتبه ای که قرار دارند برای تحقق این شعار پای کار بیایند تا مدیریت جهادی شکل بگیرد.

به گفته نظری، در طول 30 سال گذشته زنان ایرانی حضور موفقی در عرصه های موفق خانواده، اجتماع، فرهنگ و اقتصاد داشته اند. قطعا آنها می توانند با حضور بیشتر نسبت به بهبود شاخصهای فرهنگ و اقتصاد گام های موثری بردارند.

کد خبر 2266835

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha