به گزارش خبرگزاری مهر، رئيس دانشگاه محقق اردبيلی عصر سه شنبه در دیدار با هیئت رئیسه این دانشگاه هدف از انصراف این اعضاء از دريافت يارانه را حمايت از برنامه های دولت و فرهنگ سازی در سطح کلان عنوان کرد.
مسعود گنجی احساس مسئوليت افراد جامعه در قبال پويايی برنامه های دولت را عامل پيشرفت برشمرد و افزود: اين نشان از تاثير رفتارهای شخصی در مسير فرهنگی دارد که اميدواريم دولت را در مسير تحقق عدالت اجتماعی ياری کند.
وی با بیان اینکه دانشگاهيان همواره در تحولات اجتماعی، پيشقدم بوده اند، افزود: دانشگاهیان می توانند با پيشگامی در انجام اموری که مسير جامعه را به سمت توسعه اقتصادی و فرهنگی سوق می دهد، نقشی اساسی داشته باشند.
رييس دانشگاه محقق اردبيلی ادامه داد: آنچه در اين طرح می تواند قابل تامل باشد برخورداری اقشار ضعيف و کم درآمد و مشارکت اجتماعی آحاد جامعه و احساس مسئوليت آنان در قبال جامعه است.
به گفته وی دريافت يارانه حق افرادی است که به لحاظ کسب درآمد در سطح پايينتری نسبت به ديگر افراد قرار دارند تا از حق معيشت برخوردار شوند.
نظر شما