حجت الاسلام محمد احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سطح چهار حوزه علمیه خواهران برای اولین بار در دو رشته فقه و اصول با گرایش فقه خانواده و رشته تفسیر و علوم قرآنی با گرایش تفسیر تطبیقی در چهار مرکز آموزشی برگزار می شود و ظرفیت پذیرش نیز 50 تا 60 نفر است.
وی بیان داشت: ثبت نام برای شرکت در آزمون سطح چهار حوزه علمیه خواهران حضوری بوده و از 16 فروردین آغاز شده و تا 26 این ماه ادامه خواهد داشت.
ارائه سطح چهار در چهار مرکز آموزشی
مدیر سنجش و پذیرش حوزه های علمیه خواهران عنوان کرد: امسال چهار مرکز تربیت مدرس صدیقه کبری، مدرسه معصومیه در قم و یک مرکز آموزشی در استان تهران و اصفهان برای تحصیل در سطح چهار حوزه علمیه خواهران پذیرش خواهند داشت و علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و نشانی مراکز می توانند به پایگاه اطلاع رسانی paziresh.whc.ir مراجعه کنند.
وی ادامه داد: مرکز تربیت مدرس صدیقه کبری در قم دارای خوابگاه بوده و از علاقه مندان استان های مختلف ثبت نام می کند و لازم است مدارک ثبت نام از طریق پست ارسال شود.
حجت الاسلام احمدی تصریح کرد: ثبت نام به صورت حضوری در چهار مرکز پذیرش انجام و آزمون ورودی نیز ساعت 9 سی ام خرداد ماه در استان قم برگزار می شود.
نظر شما