به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر تناکی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران در تشریح عملکرد نوروزی شهرستان اظهارکرد:در ایام نوروز امسال شش موزه شهرستان بیرجند پذیرای گردشگران و مسافرین نوروزی بوده است.
وی تصریح کرد: در این ایام 11 هزار و 787 نفر از موزههای موزه مردمشناسی، باستانشناسی، حیات وحش، مشاهیر و مفاخر ملی، میراث پهلوانی و گنجینه اشیاء تاریخی بازدید کرده اند.
وی بیان کرد: همچنین در ایام اجرای طرح نوروزی از 29 اسفند تا 15 فرودین ماه امسال 19 هزار و 909 مسافر در مراکز اقامتی بیرجند اسکان داده شده اند.
فرماندار بیرجند با اشاره به فعالیت چهار هتل در ایام نوروز در سطح شهرستان بیرجند، گفت: در این مدت 904 مسافر در هتل های استان اسکان داده شده اند.
به گفته وی بیش از 637 مسافر نیز در هفت مهمانپذیر سطح شهرستان اقامت داشته اند.
تناکی با اشاره به اقامت پنج هزار و 317 مسافر در مدارس استان، گفت: همچنین سه هزار و 630 نفر در کمپ های موقت شهرستان اقامت یافته اند.
فرماندار بیرجند بیان داشت: یک هزار و 18 مسافر نیز در ایام نوروز امسال در اماکن متبرکه و زائرسراهای این شهرستان اسکان داده شدند.
بازدید 87 هزار نفر از اماکن شاخص گردشگری و تاریخی شهرستان
فرماندار بیرجند همچنین از بازدید 87 هزار و 41 مسافر از اماکن گردشگری و تاریخی شاخص این شهرستان در ایام نوروز خبر داد و گفت: 38 هزار و 875 نفر از باغ و عمارت اکبریه بازدید داشته اند.
تناکی با اشاه به بازدید 32 هزار و 525 نفر از منطقه نمونه گردشگری بند دره بیان داشت: 12 هزار و 590 نفر نیز از قلعه تاریخی بیرجنددیدن کرده اند.
به گفته وی طی این مدت همچنین یکهزار و 447 نفر از مدرسه شوکتیه و یکهزار و 604 نفر از ارگ کلاه فرنگی بازدید کردند.
وی با بیان اینکه در ایام نوروز 19 غرفه نمایشگاهی ویژه صنایع دستی و سوغات محلی در محل باغ اکبریه بیرجند برپاشد؛ ادامه داد: دو سیاه چادر برای آشنایی مسافران و گردشگران با توانمندیهای عشایر خراسان جنوبی نیز بر پا شد.
تناکی عنوان کرد: در ایام نوروز امسال 316 میلیون و 681 هزار ریال صنایع دستی در شهرستان بیرجند به فروش رسیده است.
نظر شما