پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۰ فروردین ۱۳۹۳، ۲۱:۳۲

تخلف زیست محیطی در استان قزوین کاهش یافت

تخلف زیست محیطی در استان قزوین کاهش یافت

قزوین- خبرگزاری مهر: فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان قزوین گفت: با تلاش نیروهای یگان حفاظت محیط زیست و همکاری مردم در ایام تعطیلات نوروزی تخلفات زیست محیطی در استان کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا فریفته جهان تیغ در این باره اظهارداشت: با تلاش ماموران يگان حفاظت در تعطيلات نوروز امسال ميزان تخلفات زيست محيطي در استان قزوين به حداقل ممكن رسيد.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان قزوین افزود: آمار تخلفات و دستگیری در ایام نوروز امسال بسیار کاهش یافت که يکي از مهمترين دلايل این امر افزايش آگاهي، همکاري مردم و نظارت مستمر و شبانه روزی ماموران یگان حفاظت و همياران طبيعت بود.

این مسئول عمده فعالیت های اجرایی توسط یگان حفاظت محیط زیست استان قزوین در نوروز امسال  را تشریح کرد و یادآورشد: اجرای گشت هاي منظم یگان، جلوگیری از تخریب مرتع در منطقه حفاظت شده باشگل و توقیف یک دستگاه تراکتور و نیسان افراد متصرف، دستگیری دو شکارچی متخلف در الموت شرقی و آوج  که اقدام به شکار یک راس بز وحشی و یک قطعه کبک کرده بودند و نیز کشف و ضبط سه سلاح ساچمه زنی مجاز از اقدامات انجام شده در ایام نوروز است.

جهان تیغ همچنین با اشاره به علاقه فراوان محیط بانان به حیات وحش گفت: در این ایام ماموران یگان حفاظت طارم سفلی اقدام به نگهداری و تیمار از یک بهله عقاب زخمی کردند که پس از بهبودی در زیستگاه اصلی خود رها سازی شد و به دامان طبیعت بازگشت.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان قزوین با تشکر از همکاری تشکلهای مردم نهاد زیست محیطی در نوروز اظهارداشت: در این ایام با همکاری انجمن دوستداران الموت تعداد 40 بنر با شعارهای زیست محیطی در محورهای مواصلاتی الموت شرقی و غربی نصب شد و نیز پاکسازی حاشیه دریاچه اوان وجمع آوری زباله دراین محدوده انجام شد تا مناظر زیبا چشم انداز مسافران نوروزی باشد.
 

کد خبر 2267784

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha