مقصود شعباني در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آنچه که موجب می شود افراد داوطلبانه برای نجات بشر گام بردارند عشق و نوع دوستی و محبت بوده است.
وی با بیان اینکه تامین امنیت یکی از مهمترین نیازهای جامعه بشری است، ابراز داشت: باید همواره برای برخورد با حوادث و سوانح طبیعی یا غیر طبیعی در استان آماده باشیم و به سمتی حرکت کنیم که آمادگی کامل برای برخورد با حوادث را داشته باشیم.
سخنگوي جمعيت هلال احمر استان همدان با بيان اينكه در حال حاضر هزار و 589 امداد گر متخصص در جمعيت هلال احمر استان همدان فعاليت مي كنند، ابراز داشت: اين امداد گران شامل 11 نفر در بخش ايثار، 14 نفر نجات گر يكم، 105 نفر نجات گر دوم، 360 نفر نجات گر سوم، 163 امدادگر يكم و 207 نفر امدادگر دوم و 721 امدادگر سوم است.
شعباني فعالیت جوانان در جمعیت هلال احمر استان همدان را زیر بنای ساختار جمعیت هلال احمر استان دانست و بیان داشت: این جوانان هستند که پرچم هلال احمر را حفظ می کنند و باید از جوانان و استعداد های آنها در زمینه امداد و نجات استفاده کرد.
وي در ادامه تعداد مربيان عمومي و تخصص جمعيت هلال احمر استان همدان را 100 مربي عنوان كرد و افزود: از اين تعداد 40 مربي مسئول آموزش هاي تخصصي امداد و نجات در استان همدان هستند.
سخنگوي جمعيت هلال احمر استان همدان در سال گذشته 32 دوره آموزشي تخصصي امداد و نجات در استان همدان برگزار شده است، عنوان داشت: اين آموزش ها شامل دوره هاي تخصصي جستجو حوادث جاده اي، كوهستان، سيل آب، آوار برداري و آموزش حمايت هاي رواني در سوانح، اسكان اضطراري در بلايا و پشتيباني در عمليات امدادي بوده است.
شعباني با اشاره به اينكه 800 نفر از امداد گران نيز دوره باز آموزي را گذارنده اند، بيان داشت: در سال جديد نيز آموزش هاي تخصصي ادامه دارد و امداد گران در شاخه هاي مختلف آموزش مي بينند.
وي در پايان سخنانش گفت: سال گذشته پنج نفر از امداد گران جستجو و نجات جمعيت هلال احمر استان همدان رتبه نخست كشور را در مسابقات جسجو و نجات در جاده كسب كردند.
نظر شما