به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمد حمیدی پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اعلام این خبر افزود: تشکیل شوراهای تخصصی فرهنگی، به منظور تبیین عملی نامگذاری سال جدید بر مبنای اقتصاد و فرهنگ بوده و ظرفیت های مختلف مدیریت شهری را در خدمت شکوفایی رهنمود فرهنگی و اقتصادی سال، قرار خواهد داد.
وی با اشاره به وظایف شهرداران مناطق و مدیران عامل سازمان ها افزود: شهرداران مناطق و مدیران عامل سازمان ها باید با استفاده مشاوره های کارشناسی، مدیر فرهنگی حوزه خود را معرفی کنند.
حجت الاسلام حمیدی به مزیت های این طرح اشاره کرد و ادامه داد: تقویت ساختار فرهنگی شهرداری های مناطق، ارتقای تعامل مناطق شهری و سازمان های شهرداری را در پی داشته و باعث همگرایی زیرمجموعه های شهرداری در تحقق اهداف فرهنگی خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: با بهره مندی از تعاملات شهرداران و مدیران عامل سازمان ها می توان شاهد پیوند دو مقوله فرهنگ و اقتصاد بود.
نظر شما