پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ شهریور ۱۳۸۴، ۱۶:۱۴

به بهانه تلاش آنها براي جدايي طلبي؛

نيروهاي چيني 160 مسلمان را به قتل رساندند

مقامات چين اعلام كردند كه در دهه گذشته بيش از 160 نفر از مسلماناني كه پكن از آنها به عنوان جدائي طلب "شين جيان" ياد مي كند، كشته شدند اين در حالي است كه مقامات پكن نسبت به هشدارهاي فراوان سازمان ملل درباره نقض حقوق بشر در اين كشور بي اعتنايي نشان داده اند.

به گزارش خبرگزاي مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، چين با رد انتقادها پيرامون سركوب مسلمانان و نقض حقوق بشر در آن كشور اين گروه از مسلمانان را متهم كرد كه با القاعده در ارتباط هستند و به اهداف سهل الوصول حمله مي كنند.

"زائو يونگ چن" معاون دفتر وزرات ضد تروريسم امنيت عمومي  ادعا كرد: مسلمانان نه تنها ثبات و امنيت چين را به مخاطره انداخته اند بلكه ثبات و امنيت را درمنطقه نيز به مخاطره انداخته اند.

چين مدعي است كه اين گروه از مسلمانان خواهان ايجاد يك منطقه مستقل در تركستان شرقي هستند و از سال 1995 ، 260 بار تقريباً هر دو هفته يك بار اقدام به حملات تروريستي كرده اند و اين اقدام منجر به كشته شدن 160  نفر و مجروح شدن 440 نفر شده است.

چين كشوري است كه درشرق آسيا و دركنار درياي چين، خليج كره، درياي زرد و در همسايگي هند، نپال، افغانستان، تاجيكستان، قرقيزستان، نپال برمه، لائوس ، روسيه ، قرقيزستان، قزاقستان قرار دارد وجمعيت اين كشور در حدود يك ميليارد و 306 ميليون و 313 هزار نفراست كه پرجمعيت ترين كشور جهان مي باشد و يك الي 2 درصد از آن را مسلمانان تشكيل مي دهند.

شايان ذكر است كه كميسيون حقوق بشر سازمان ملل بارها چين را به خاطر نقض حقوق بشر در كشور مورد انتقاد قرار داده است اما  اين كشور بدون توجه به اين اعلاميه ها بارها دست به بازداشت رهبران مسلمان و حتي مسيحي در اين كشور كرده است.

کد خبر 226814

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha