به گزارش خبرگزاری مهر، یک مقام مسئول آمریکایی در کاخ سفید در گفتگو با روزنامه الحیات با ادعای حمایت نکردن واشنگتن از یک نامزد خاص در انتخابات ریاست جمهوری لبنان، گفت: کاخ سفید بر اساس اقدامات و تعهدات رئیس جمهوری آینده لبنان به موازین بین المللی با وی تعامل خواهد داشت.
وی همچنین با اشاره به ادامه همکاریهای آمریکا با ارتش لبنان، اعلام کرد: تدابیری برای جلوگیری از انتقال کمکها به ارتش لبنان به طرفهای سوم از جمله حزب الله اندیشیده ایم.
دیگر تحولات سیاسی لبنان به شرح زیر است:
- روزنامه سعودی عکاظ امروز به نقل از منابع موثق سیاسی اعلام کرد: جریان المستقبل به سوی اعلام موضع نهایی در حمایت از "سمیر جعجع" نامزد انتخابات آتی ریاست جمهوری حرکت می کند. بنابراین گزارش، این موضوع طی ساعات آینده نهایی می شود و به نظر می رسد با حمایت جریان 14 مارس (هواداران سعد الحریری) نیز همراه شود.
- روزنامه کویتی الانباء با اشاره به حضور "فواد السنیوره" در ریاض عربستان و دیدارهای وی با "سعد الحریری" رئیس جریان المستقبل اعلام کردند: موضع السنیوره در انتخابات پس از بازگشت به لبنان اعلام می شود.
- روزنامه لبنانی الجمهوریه از دیدارهای نمایندگان "سمیر جعجع" و "میشل عون" نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری لبنان با "سعد الحریری" در ریاض خبر می دهند. هنوز زمانی برای اعلام موضع نهایی سعد الحریری درباره نامزدها اعلام نشده است.
- محافل سیاسی از اعتراض جریان 14 مارس و 8 مارس به اظهارات اخیر اسقف اعظم لبنان درباره لزوم عدم انتخاب رئیس جمهور از شخصیتهای مورد حمایت این دو جریان خبر می دهند.
- "آلبر منصور" وزیر سابق لبنانی اعلام کرد: میشل عون در شرایط فعلی لبنان و منطقه بهترین گزینه برای مقام ریاست جمهوری لبنان است.
- روزنامه لبنانی اللواء با اشاره به دیدار چند ماه پیش میشل عون و سعد الحریری اعلام کرد: در این دیدار توافق شده است که ریاست جمهوری "میشل سلیمان" به هیچ نحو تمدید نشود.
نظر شما