پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ فروردین ۱۳۹۳، ۱۳:۰۸

مخالفت مردمی با حضور رهبران اخوان المسلمین و القرضاوی در تونس

مخالفت مردمی با حضور رهبران اخوان المسلمین و القرضاوی در تونس

پس از انتشار خبر درخواست امیر قطر از توس برای میزبانی موقت رهبران اخوان المسلمین، اعتراضات مردمی در این کشور در مخالفت با این درخواست همچنان ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه خبری عربی پرس با انتشار گزارشی اعلام کرد واکنشها به سفر"شیخ تمیم بن حمد آل ثانی" امیر قطر به تونس  همچنان در میان مردم و خیابانهای این کشور جریان دارد.

پس از سفر اخیر شیخ تمیم به تونس و دیدار وی با "منصف المرزوقی" رئیس جمهور موقت تونس، که با انتقادها و ابراز نگرانیهای گروههای مختلف در تونس روبرو شد، رسانه ها با انتشار گزارشی از جزئیات دیدار امیر قطر و رئیس جمهوری تونس اعلام کردند که شیخ تمیم در این دیدار از المرزوقی خواست که با اقامت برخی از رهبران اخوان المسلمین و یوسف القرضاوی، رئیس گروه موسوم به اتحادیه جهانی علمای مسلمین و پدر معنوی اخوان المسلمین به صورت موقت و تا پایان بحران به وجود آمده میان قطر و برخی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس موافقت کند.

در همین راستا بسیاری از فعالان تونسی در رسانه ها و پایگاههای ارتباط اجتماعی همچنان از مردم این کشور می خواهند در مخالفت با ورود القرضاوی و رهبران اخوان المسلمین دست به اعتراض بزنند.

این در حالی است که دفتر ریاست جمهوری تونس اخبار مربوط به درخواست امیر قطر برای میزبانی تونس از رهبران اخوان المسلمین  القرضاوی را رد کرده است.

عدم استقبال مردم و نفرت عمومی از ایفای نقش قطر در امور تونس در خیابانهای این کشور هر روز در حال افزایش است و مردم صراحتا خواهان عدم دخالت قطر در امور تونس و مخالف حضور رهبران اخوان المسلمین در این کشور هستند.
 

کد خبر 2269022

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha