پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ فروردین ۱۳۹۳، ۱۸:۳۵

امام جمعه مشهد:

نیازهای درمانی زائران بیش از امکانات مشهد است

نیازهای درمانی زائران بیش از امکانات مشهد است

مشهد – خبرگزاری مهر: امام جمعه مشهد ضمن انتقاد از امکانات کم درمانی برای زائران گفت: امکانات درمانی در مشهد به اندازه خودش است در حالیکه نیازهای درمانی زائران چند برابر بیشتر بوده و مشهد با این امکانات پاسخگوی نیاز زائران نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله احمد علم‌الهدی ظهر شنبه در دیدار با مدیر کل و اعضای اداره ‌کل انتقال خون خراسان رضوی ابراز کرد: در حوزه‌ درمان مشکلات زیادی وجود دارد ولی در حوزه فرآورده‌های خونی مشکل خاصی برای ارائه خدمات به بیماران دیده نمی شود.

امام جمعه مشهد بیان کرد: حوزه‌های درمانی به خصوص بیمه جوابگوی زائران نیست و با ازدحام زائران شاهد فشار شدید بر روی اورژانس و سیل جمعیت اطراف بیمارستان‌ها هستیم.

وی عنوان کرد: امکانات درمانی در مشهد به اندازه خودش است در حالیکه نیازهای درمانی زائران چند برابر بیشتر از نیازهای این شهر بوده و مشهد با این امکانات پاسخگوی نیاز زائران نیست.

آیت الله علم الهدی با اشاره به سرویس ‌دهی خوب سازمان انتقال خون ابراز کرد: در زمینه فرآورده‌های خونی تاکنون به مشکل خاصی بر نخورده‌ایم که نشان‌ دهنده مدیریت قابل توجه این سازمان است.

وی اظهار کرد: همه سازمان‌ها مشکلات خاص خودشان را دارند اما بازدهی خوب این سازمان باعث شده مردم از این اداره ‌کل راضی باشند.

امام جمعه مشهد افزود: در سازمان انتقال خون سرویس ‌دهی خوب انجام می‌شود ولی نیازمند تبلیغات بیشتر است.

وی در پایان تاکید کرد: در مسئله اهدای خون اگر مراجعه‌ کننده مرد باشد پزشک معالج و خون‌گیر نیز باید مرد باشد و برای مراجعه کننده زن باید خون گیر زن وجود داشته باشد.

کد خبر 2269288

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha