حجت طباطبائی در گفتگو با خبرنگار مهر ابراز کرد: نمایش "همه پسران من" نوشته آرتور میلر به موضوع جنگ و آسیبهای آن بر زندگی افراد می پردازد و از امشب به مدت 15 شب در سالن شمایل به روی صحنه می رود.
کارگردان نمایش"همه پسران من" عنوان کرد: تئاتر یک کار فرهنگی است که وظیفه فرهنگ سازی و اطلاعرسانی را بر عهده دارد.
وی با اشاره به موضوع انتخابی برای این نمایش گفت: کشور ما به عنوان یکی از کشور های درگیر جنگ همواره با آسیب های آن و تاثیر حواشی آن بر زندگی مردم مواجه بوده و از این بابت کار کردن روی چنین موضوعی اهمیتی خاص دارد.
طباطبائی افزود: به خاطر قرابت این متن با موضوعات کشور ما و لزوم فرهنگ سازی در این زمینه با گروه نمایشی شمایل به سراغ آن رفته ایم.
وی با اشاره به کار های قبلی نمایشی اش ابراز کرد: نمایش" مرگ یک فروشنده" که قبلا به روی صحنه رفته به علت استقبال تماشاگران چهار بار تمدید اجرا شد.
طباطبائی ادامه داد: نمایش"مرخصی برای چند روز" از دیگر کار های نمایشی بنده است که به فستیوال بین المللی نپال راه یافت و برای اجرا در بنگلادش و نروژ انتخاب شد.
وی اظهار کرد: کار نمایشی "مرخصی برای چند رور" در جشنواره تئاتر فجر سال گذشته هم در بخش مسابقه و ایران انتخاب و اجرا شده است.
نمایش "یاس و آئینه" که به مناسبت ایام فاطمیه نوروز امسال در کوهسنگی مشهد به روی صحنه رفت و نیز نمایش" هبوط" از دیگر کار های این کارگردان موفق عرصه نمایش استان هنر پرور خراسان رضوی است.
نظر شما