پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ فروردین ۱۳۹۳، ۱۰:۴۳

مرادي:

مشكلات و كمبودهاي كردستان در حوزه هاي مختلف غيرقابل كتمان است

مشكلات و كمبودهاي كردستان در حوزه هاي مختلف غيرقابل كتمان است

سنندج – خبرگزاری مهر: نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس گفت: مشکلات کردستان با توجه به گستردگی آن در تمام بخش ها غيرقابل كتمان است و انتظار می رود با عمل به شعار سال و توجه به رويكرد مدیریت جهادي اين مشکلات رفع شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سالار مرادی شامگاه یکشنبه در جلسه شورای توسعه و برنامه ریزی استان کردستان كه با حضور اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار داشت:  جاده های استان با مشکل جدی رو به رو بوده و به تبع آن جاده های روستایی و ترانزیتی استان نيزنیازمند بهسازی مجدد هستند.

وی با اشاره به این مطلب که ضریب راه‌ های روستایی در استان كردستان نسبت به میانگین کشوری ما بین 20  تا 42 درصد است، افزود: حق مردم کردستان با توجه به خدماتی که در انقلاب انجام داده اند بیشتر از این است و مردم کردستان مردمی فهيم و قدرشناس هستند.

نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شوراي اسلامي بیان کرد: توجه به بهسازی و ایمن ‌سازی جاده‌ های ترانزیتی و مواصلاتی استان كردستان با توجه به بار ترافیکی بالای آنها امری حیاتی بوده و تحقق آن نیازمند اختصاص اعتبارات ویژه است.

مرادی یادآور شد: در حال حاضر استان کردستان منابع آبي بسيار خوبي در اختيار دارد ولی به دلیل مهار آن و انتقال به خارج از استان با مشکل کمبود آب رو به رو هستیم و انتظار می رود حداقل از منابع آبي موجود سهم استان داده شود و بعد به استان های دیگر انتقال داده شود.

وی ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر تنها دو درصد از منابع آبي به خود استان كردستان اختصاص داده است كه اين روند بر روي افكار عمومي مردم تاثيرات منفي گذاشته و مسئولان بايد در روندآن تجديد نظر اساسي داشته باشند.

نماینده مردم شهرستان هاي سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شوراي اسلامي گفت:‌ سد گاوشان تا مرحله ای پیش رفته است که با گذشت 12 سال از آغاز اجرای آن هنوز نتوانسته ‌ایم از بالادست و یا پائین دست آن به نفع مردم استان كردستان استفاده کرد و این یک درد بزرگ است.

مرادی اظهار داشت: در این حوزه نمایندگان مردم با تمام توان و استفاده از ظرفیت های قانونی در برابر استحقاق حق مردم ایستادگی می کنند تا توسعه و آبادانی در کردستان ایجاد شود.

وی افزود: سطح انتظارات با توجه به شرایط اقتصادی کشور بالا است، اما سهم مردم کردستان از انقلاب و نظام با توجه به ایثارگری‌ های آنان در عرصه‌ های مختلف بیش از این انتظارات است.

نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در بخش دیگری از سخنان خود از پروژه‌ های مسکن مهر نیز به عنوان یکی دیگر از مشکلات و دغدغه ‌های موجود در استان نام برد و بیان کرد: مسکن مهر با هدف خانه ‌دار کردن اقشار نیازمند اجرا شد ولی امروز بسیاری از نیازمندان را تحت فشار قرار داده است.

مرادی با اشاره به این مطلب که بسیاری از مردم بدون داشتن زیرساخت ‌های ضروری و آب و برق در این مسکن‌ ها ساکن شده اند، یادآور شد: این وضعيت به هيچ عنوان در شان نظام و شهروندان نیست و انتظار می رود که با مدیریت جهادی زمینه برای رفع مشکلات استان فراهم شود.

وی ادامه داد: همچنین نواحی منفصل شهری به ویژه در شهر سنندج یکی دیگر از معضلات جدی استان است که با داشتن جمعیتی بیش از 50 هزار نفر از نظر زیرساخت‌ های عمرانی وضعیت بسیار نامطلوبی دارند.

نماینده مردم شهرستان هاي سنندج، کامیاران و دیواندره گفت: استان کردستان نیازمند حمایت همه جانبه دولت است و انتظار می رود از بودجه متمرکز نیم نگاهی به پروژه ها استان داشت و نمایندگان مجلس با تمام توان خود در راستای تحقق مردم تلاش می کنند.

کد خبر 2270354

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • اریا IR ۲۲:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۱
      0 0
      این شهر فقط دارای یک کلانتری کوچک دارد که مساحت آن۱۰۰ متر است . اکثر نقاط نو ساز این شهر که بعضی دهها سال از ساخت آن می‌گذرد دارای جاده و کوچه های خاکی است . این شهر سینما ندارد. این شهر یک استخرخصوصی بسیار کوچک دارد. آمار تصادف برون شهری آن چند برابر میانگین کشور است