پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ فروردین ۱۳۹۳، ۱۱:۱۸

در نامه‌ای عنوان شد/

رشد و توسعه سیستان و بلوچستان خواست تمامی مردم استان است

رشد و توسعه سیستان و بلوچستان خواست تمامی مردم استان است

زاهدان-خبرگزاری مهر: مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان در آستانه سفر رییس جمهوری ایران اسلامی به این استان طی نامه ای مطالبات و انتظارات مردم استان را به صورت مکتوب اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این نامه رشد و توسعه سیستان و بلوچستان در تمامی شاخص ها به عنوان خواسته و انتظار تمامی آحاد  و اقشار جامعه عنوان شده است و بر حمایت دولت به منظور ایجاد بستر های رشد و شکوفایی استعداد های بالقوه استان تاکید شده است.

در این نامه مجمع نمایندگان استان همچنین ضمن ابراز تشکر و تجلیل از دکتر روحانی به دلیل حضور پر شور خود همزمان با نخستین  ماه از سال جدید در استان آمده است: تخصیص اعتبار لازم برای پروژه راه آهن چابهار- زاهدان، گازرسانی به شهر های استان، تخصیص اعتبار لازم برای مهار آب های مرزی و آبرسانی به مزارع کشاورزی و تخصیص اعتبار برای رفع خشکسالی 15 ساله از جمله درخواست مردم و نمایندگان آنها از محضر ریاست جمهوری است.

در این نامه ضمن تاکید بر ساماندهی معادن و توجه ویژه به سرمایه گذاری در صنعت گردشگری، انتظارات مردم محروم استان برای خلق حماسه اقتصادی، رفع محرومیت ها و خلق توسعه یافتگی برای اجرایی شدن پروژه های عمرانی و بهره برداری از آنها عنوان شده است.

مجمع نمایندگان استان با اشاره به حمایت و تلاش در استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های بخش کشاورزی با تخصیص اعتبار و برنامه ریزی دولت همچنین خواستار حمایت دولت از مناطق ویژه اقتصادی میرجاوه، زابل و چابهار و همچنین ایجاد انگیزه لازم برای جذب سرمایه گذاری و رونق بخشیدن به صنعت و رشد اشتغالزایی در استان شد.

مطالعه و احداث سد ها به منظور مهار روان آب ها، کمک به شهرداری ها، توسعه شبکه برق شهری و روستایی، استفاده بهینه از فرصت مرز و فعال سازی بازارچه های مرزی، رفع مشکلات فاقدین شناسنامه، کمک به آموزش و پرورش و همچنین توجه به اماکن و فضاهای ورزشی از جمله موارد دیگر مورد انتظار مردم و نمایندگان استان در این نامه است.

مجمع نمایندگان استان همچنین در این نامه خواستار توسعه دانشگاه های استان و ارتقای شاخص های علمی و همچنین اختصاص بودجه به منظور تکمیل و راه اندازی پروژه های نیمه تمام از جمله پروژه های بیمارستانی شدند.

 

 

کد خبر 2270387

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha