پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ فروردین ۱۳۹۳، ۲۰:۲۳

قدس:

هفت رزمایش خدمت متعالی در شرکت توزیع برق استان سمنان اجرا شد

هفت رزمایش خدمت متعالی در شرکت توزیع برق استان سمنان اجرا شد

سمنان - خبرگزاری مهر: معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع برق استان سمنان از اجرای هفت رزمایش خدمت متعالی شبکه های این شرکت طی سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید قدس عصر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل شرکت توزیع برق استان سمنان ضمن بیان اینکه رزمایش های خدمت متعالی نوعی مدیریت جهادی برای اصلاح و بهینه سازی شبکه ها و تاسیسات توزیع برق این استان است اظهار داشت: در راستا هفت رزمایش خدمت متعالی طی سال گذشته در شبکه های استان انجام شد که با اجرای این طرح جهادی - ضربتی، حجم وسیعی از خطوط و تجهیزات برقی اصلاح و بهسازی شده است.

وی با اشاره به این مطلب که مدت زمان برگزاری این هفت رزمایش 42 ساعت بود عنوان کرد: چنانچه عملیات سرویس و بهینه سازی شبکه ها و تاسیسات به روال عادی به انجام برسد، قریب 70 روز کاری زمان نیاز داشت و با تجمیع نیروها و امکانات و در کوتاهترین زمان ممکن، بیشترین بهره وری و رضایت مندی حاصل شده است.

معاون بهره برداری توزیع برق استان سمنان با یادآوری اینکه بار خطوطی که ظرف هفت روز کاری بهسازی شده اند 43 هزار کیلو وات ساعت بوده است افزود: مجموع انرژی صرفه جویی شده در این برنامه ها 351 هزار کیلو وات ساعت است.

قدس از اصلاح 116هزار متر شبکه توزیع برق در رزمایش های سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: جابجایی یک هزار و 400 متر شبکه، تبدیل یک هزار و 800 متر خطوط تک مداره به دو مداره، اصلاح 33 ایستگاه هوایی برق، تعویض اصلی ها و بازبینی پایه های برق، بهسازی 80 عدد مقره بشقابی، نصب و سرویس 17 سری قطع کننده و برقگیر و اصلاح فلش شبکه ها و آچارکشی یراق آلات از جمله اقدامات در قالب این رزمایش ها بوده است.

وی در خاتمه محکم کردن جمپرها با نصب 200 عدد بوش، سرویس 300 مورد ارتباطات شبکه، نصب دو اصله پایه برق جدید برای تغییر مسیر خطوط برق رسانی، شست و شوی یراق آلات توزیع برق و شاخه زنی را از دیگرفعالیت ها بر شمرد.

کد خبر 2270891

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha