پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ فروردین ۱۳۹۳، ۱۱:۴۶

راستی فر عنوان کرد:

رشد و توسعه یافتگی جوامع با میزان مطالعه اثر مستقیم دارد

رشد و توسعه یافتگی جوامع با میزان مطالعه اثر مستقیم دارد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: سرپرست اداره کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه گفت: رشد و توسعه یافتگی جوامع با میزان مطالعه اثر مستقیم دارد و باید فرهنگ این کار در جامعه و خصوصا استان کرمانشاه هرچه بیشتر نهادینه شود.

به گزارش خبرنگار مهر، بیژن راستی فر روز سه شنبه و در هنگام امضای تفاهم نامه همکاری دوجانبه بین اداره کل کتابخانه های عمومی و دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان کرمانشاه، به تاکیدات فراوان مقام معظم رهبری در مقوله کتاب و کتابخوانی و همچنین تاکید بر ورود کتاب به زندگی مردم گفت: ایشان هر ساله بخشی از وقت خود را به بازدید از نمایشگاه بین المللی کتاب صرف می کنند که این نشان از اهمیت امر در نظر رهبری معظم انقلاب دارد.

وی میزان رشد و توسعه یافتگی کشور را در ارتباط مستقیم با میزان مطالعه کشور دانست و افزود: باید سرانه مطالعه مردم و همچنین گستردگی مطالعه در بین اقشار مختلف مورد توجه قرار گیرد و انجام این کار تنها با همکاری همه دستگاه های فرهنگی قابل دستیابی است.

راستی فر وضعیت کنونی را شرایطی خواند که در آن هر کسی نیازمند مطالعه است و اضافه کرد: خداوند در قرآن کریم به لوح و قلم سوگند یاد کرده و سرآغاز قرآن نیز با امر به خواندن شروع شده است که این موضوع خود نشانی از منزلت و جایگاه خاص کتاب و خواندن است.

سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی عدم برابری عالم و جاهل در آیاتی از قرآن مجید را متذکر و عنوان کرد: ما صاحب دینی هستیم که علم در آن جایگاه ویژه ای دارد و ره آورد این دین دانشمندان و فضلائی چون ابن سینا ها و بیرونی ها است.

وی در ادامه صحبت های خود کار فرهنگی را فاقد شاکله فیزیکی و دیر بازده عنوان و تصریح کرد: اگر کار فرهنگی به درستی و خوبی انجام شود در بلند مدت ثمره فراوانی خواهد داد.

راستی فر در انتهای صحبت های خود همکاری و مشاوره در امور اهل تسنن را خواستار و بیان داشت: ما همچنین انتظار داریم شما در حوزه انجمن خیرین کتابخانه ساز و ارزش و جایگاه آن وارد شده و مردم را به این سمت هدایت کنید.

در ادامه، امیر حشمتی نماینده دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان نیز در این جلسه ضمن اشاره به جامعه دینی استان گفت: ما در استان با جامعه ای روبرو هستیم که بخشی از آن طلاب علوم دینی، بخشی روحانیون و بخشی دیگر نیز اساتید علوم دینی اهل سنت هستند و نیازمند برنامه ریزی برای این بخش های مهم جامعه هستیم.

وی در ادامه صحبت های خود همکاری در پیگیری مسائل این بخش از جامعه دینی استان را متذکر و افزود: امامان جمعه و جماعت ما در سطح استان آمادگی لازم را دارند تا به عنوان منادی موضوع کتاب و کتابخوانی عمل کرده و همچنین در حوزه هایی همچون امور عام المنفعه نز وارد شوند.

حشمتی امضاء تفاهم نامه مذکور را پاسخ به نیاز جامعه استان عنوان و اضافه کرد: ما همیشه خاطره خوشی از کتابخانه های عمومی داشته ایم و دلیل آن هم همکاری بی دریغ مجموعه و کارشناسان آن با ما بوده و از این حسن نظر تشکر می کنیم.

در انتهای این جلسه تفاهم نامه دوجانبه به امضاء آقایان بیژن راستی فر سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی و حجت الاسلام و المسلمین جواد کرمی رئیس دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان رسید و دو طرف طی این تفاهم نامه در راستای تحقق تعهدات تفاهم نامه و در حوزه کتاب و کتابخوانی و امور اهل تسنن همکاری خواهند کرد.

کد خبر 2271194

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha