پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ فروردین ۱۳۹۳، ۱۴:۴۱

هنرور:

پایگاه های خود مراقبتی در گلستان فعال می شود

پایگاه های خود مراقبتی در گلستان فعال می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: رییس ستاد هفته سلامت استان گلستان، با بیان این که پایگاه های خود مراقبتی در گلستان فعال می شود، گفت: اول تا 7 اردبهشت ماه امسال در کشور هفته سلامت نامگذاری شده است و شعار جهانی امسال در کشور "یک عمر سلامت با خود مراقبتی"است.

محمدرضا هنرور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شعار روز جهانی سلامت در سال جدید "موجودات کوچک، تهدیدات بزرگ است" که نگاهش بیشتر به بحث حشرات است که این موجودات کوچک در جهان می توانند بسیار خطرناک و آسیب زا باشند.

وی اضافه کرد: در استان ما یک بیماری مرتبط با حشرات، بیماری سالک است که بیشتر در نقاط شرق استان دیده می شود و جزو مشکلات استان است و بیماری ای است که چرخه دارد و به راحتی رفع نمی شود.

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان در ادامه با بیان شعار امسال که یک عمر سلامت با خود مراقبتی است گفت: مبنای این شعار این است که انسان ها باید غالبا از خودشان مراقبت کنند و این رفتاری است که باید آموخته شود و باید دانش به آن اضافه شود.

وی ادامه داد: خود مراقبتی، علمی است که یک فرد از دانش و مهارت خود به عنوان منبع استفاده می کند و به طور مستقل از سلامت خودش بهره مند شود.

هنرور تصریح کرد: پایگاه های خود مراقبتی امسال در چادرهایی در استان برپا می شود و خدمات خود مراقبتی خود را به مردم ارائه می کنند.

وی افزود: در خود مراقبتی یک سری شاخص هایی است که باید در بدن وجود داشته باشد و این شاخص ها مانند فشار خون و قند خون در بدن اندازه گیری می شود.

هنرور ادامه داد: یکی از مشکلات کشور و استان این است که خدماتی که توسط بهورزان و کارشناسان بهداشتی است تنها در بیمارستان ها ارائه می شود و بیمار بعد از مرخص شدن از بیمارستان خدماتی دریافت نمی کند که باید به بیمار اطلاعات خود مراقبتی داده شود تا بتواند در منزل نیز از خود مراقبت کند.

کد خبر 2271433

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha