پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ فروردین ۱۳۹۳، ۸:۱۸

کوچک زاده مطرح کرد:

ماهیت انقلاب اسلامی ایستادگی در برابر استکبار است/ ظریف تا آخرین لحظه نباید استیضاح شود

ماهیت انقلاب اسلامی ایستادگی در برابر استکبار است/ ظریف تا آخرین لحظه نباید استیضاح شود

مشهد - خبرگزاری مهر: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: ماهیت انقلاب اسلامی ایستادگی در برابر ظلم و استکبار است و تا آخرین نفس همه مسئولان نظام باید در این مسیر گام بردارند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی کوچک زاده سه شنبه شب در همایش اقتصاد مقاومتی در مسیر درون زا با موضوع "مانیفست نهضت جهانی اسلام" در دانشگاه فردوسی مشهد، اظهار کرد: ماهیت انقلاب اسلامی ایستادگی در برابرظلم و استکبار است و جنگ ما جنگ میان اسلام ناب و اسلام آمریکایی بوده و هست.

وی با تاکید بر اینکه نبرد امروز جمهوری اسلامی با مستکبران عالم نبرد قدرت، عزت و شرف است، افزود: دشمنان امروز با تحریم های اقتصادی به دنبال جنگ با نظام اسلامی هستند و در این مسیر ما باید با پیروی از الگوی اقتصاد مقاومتی به مقابله با تحریم های دشمنان برآییم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: بی تردید نخستین راهکار و لازمه رشد اقتصاد مقاومتی نگاه به ظرفیت های درونی و داخلی است و در این بخش باید رشد نیروی انسانی و استفاده از توانمندیهای این حوزه مورد توجه قرار گیرد.

بی ارزش کردن ارزش‌های اسلامی از سوی دشمنان

کوچک‌زاده یادآور شد: بی ارزش کردن ارزش‌های اسلامی و انقلابی کاری است که دشمن با آرمان‌های انقلاب اسلامی انجام می‌دهد و در این میان ما باید با بسیج کردن تمامی امکانات و ظرفیت ها و مقاوم سازی مسئله اقتصادی در برابر زورگویی های آنان بایستیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر برای موفقیت و توسعه در تمامی امور کشور نیازمند اتحاد میان تمامی مسئولان هستیم و در این راستا باید دست از اصلاح طلبی و اصولگرایی برداریم و یک رنگ شویم زیرا کسی که حقیقت دارد و حقیقت را می‌گوید اصلاح طلب و اصول گرا نیست بلکه قشر ضعیف و فقیر جامعه است که حرف اول را می زند.

اسلام ناب محمدی در برابر اسلام آمریکایی ایستادگی کرده‌است

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: همواره اسلام ناب محمدی در برابر اسلام آمریکایی ایستادگی کرده و نباید فراموش کرد که با اتکا به توانایی های خود و تکیه بر فرهنگ اسلامی می توانیم قفل های مشکلات کشور را باز کرده و نقشه های دشمنان را نقش برآب کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره  به قطعنامه شرم آور پارلمان اروپا گفت: در سوالی که از ظریف در خصوص این قطعنامه پرسیده شده او مطرح ساخت که اگر این قطعنامه سبب تشدید تحریم ها نشود مشکلی در آن وجود ندارد و این حرف در حقیقت توهین به خود ما و عکس حرف آقای روحانی را نشان می دهد.

ظریف نباید استیضاح شود

کوچک زاده با تاکید بر اینکه وزیر امور خارجه نباید استیضاح شود، یادآور شد: بنده اعتقاد دارم که آقای ظریف باید تا آخرین لحظه و تا هنگامی که متوجه شود این مذاکرات راه به جایی نمی‌برد پای کار بایستد و این مسئله را به جایی برساند.

این نماینده مجلس با ابراز تاسف از اینکه ایران اسلامی با تمام قدرتی که دارد نباید این گونه به مذاکره تن دهد، تصریح کرد: ایران اسلامی در اوج قدرت نباید پای میز مذاکره بنشیند زیرا اگر اوباما یا رئیس سازمان ملل کاغذ سفید رنگی را به ما بدهند تا ما شرایط خود را در آن ذکر کنیم آن موقع است که جریان عوض شده و دیگر نیازی به قطعنامه ژنو نیست.

وی با اعلام اینکه ما باید شاهنامه انقلاب را به کشورهای بیگانه نشان دهیم، تصریح کرد: آمریکایی ها باید با زبان تکریم و نه زبان زور و قلدری با ملت ایران سخن بگویند.

کوچک زاده سپس با اشاره به تحریف در حقیقت بیان کرد: راه مقابله با حقیقت، تحریف است و این مسئله از زمان امامان معصوم تاکنون به خصوص انقلاب اسلامی ایران ادامه داشته طوری که هنوز هم تحریف حقیقت درباره امامان معصوم به ویژه امام حسن(ع) و امام حسین(ع) ادامه دارد و در این راستا برخی از گمراهان امام حسن(ع) را سازش‌گر و امام حسین(ع) را انقلابی معرفی می‌کنند و این در حالی است که این امامان یک حقیقت را ترویج و متناست شرایط خود به مبارزه پرداخته‌اند.

قطعنامه جنگ ایران و عراق تحریف شده است

وی افزود: بسیاری از گمراهان بر این اعتقادند که باید مانند امام حسن (ع) صلح را پذیرفت و حال آنکه حقیقت صلح امام حسن (ع) با یزید مورد تحریف واقع شده و افرادی که این نوع حقیقت تحریف شده را باور دارند اعتقاد دارند باید با همه جهان صلح کرد و نباید با هیچ کشوری جنگ داشت.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه افراد ناآگاه امروز قطعنامه جنگ میان ایران و عراق را نیز تحریف کرده اند، افزود: امروز ما با مصیبت تحریف انقلاب مواجه ایم.

کوچک‌زاده یادآور شد: امام خمینی (ره) قطعنامه را برای حفظ اسلام پذیرفت و افرادی که گمراهند گمان می کنند که امام خمینی (ره) مرگ بر شاه را نمی‌دانست و این امر نیز تحریف دیگری است که امروز شاهد آن هستیم.

کد خبر 2271772

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha