به گزارش خبرگزاري مهر، نشست و دیدار دکتر سید محمدهادی ایازی معاون اموراجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران عصر روز گذشته 26 فروردین با خبرنگاران فضای مجازی برگزار و با نمایش " با من بستنی می خوری ؟ " کاری از " بهاره رهنما " پایان یافت.
دکتر ایازی در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران با اشاره به مهاجرت و طلاق که موضوع اصلی نمایش بود گفت: متاسفانه امروز با مشکلاتی مواجه هستیم که علاوه بر اثرات مستقیم خود آن پدیده تبعات طولانی مدت و غیر مستقیم آن نیز به جامعه تحمیل می شود. طلاق یکی از معضلاتی است که سلامت اجتماعی را تهدید واثرات جبران ناپذیری را در صورت عدم آموزش صحیح والدین در زمینه تربیت فرزندان طلاق و مهارت های زندگی به همراه دارد.
وی ادامه داد: زنان آسیب پذیرترین اقشار اجتماعی هستند و هنر این امکان را دارد که ضمن بیان مشکلات این قشر برای توانمندسازی آنها راهکارهای مناسبی ارایه دهد.
ایازی تصریح کرد: شهرداری تهران طی سال های گذشته با تاکید بر نقش سازنده شهروندان و مشارکت شان اقدامات مثبتی برای پیشگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی انجام داده و معتقد است برای توسعه فرهنگی نیازمند مشارکت همه اقشار هستیم. هنرمندان، مسئولان وعموم شهروندان باید با آشنایی نسبت به وظایف و حقوق خود سهم شان را در تحقق این مهم ایفا کنند.
لازم به ذکر است که این مراسم با حضور " علی مراد خانی " معاون هنری وزارت ارشاد و دکتر " شهرام گیل آبادی " مشاور شهردار تهران و مدیر مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران برگزار شد.
نظر شما