معاون دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه اظهار داشت: برای ارتقا سلامت مادران و کاهش عوارض ناشی از "سزارین" به زودی طرح رایگان شدن زایمان طبیعی در بیمارستان های استان اجرا می شود.
قباد محمدی گفت: برای تشویق خانواده ها به شیوه های کم خطر و سالم فرزندآوری، علاوه بر رایگان شدن زایمان طبیعی، دستمزد کادر پزشکی نیز به صورت پلکانی تا آخر سال افزایش خواهد یافت.
وی افزود: هم اکنون تنها در برخی موارد خاص بر اساس دستور پزشک، زایمان به صورت سزارین انجام می شود و در بیشتر موارد طبق علایق خانواده ها این نوع زایمان صورت می گیرد.
محمدی گفت: انتظار داریم با انجام و اجرای این طرح شاهد افزایش استقبال و تعداد زایمان های طبیعی در استان و به تبع آن ارتقا سطح سلامت مادران در آینده نزدیک باشیم.
معاون دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه تاکید کرد: هم اکنون بیماران نزدیک به 60 درصد مبالغ واقعی قیمت داروها را می پردازند که با شروع فاز جدید پرداخت یارانه ها و تغییر نحوه تزریق آن و اختصاص یارانه دارو به بیماران، تا پایان سال به صورت پلکانی میزان پرداختی واقعی بیماران به کمتر از 20 درصد می رسد.
محمدی اظهار داشت: تاکنون هیچ گونه پوششی برای تجهیزات پزشکی نظیر سرنگ، باند، گاز اکسیژن، بتادین، لنز و پلاتین و امثال هم در نظر گرفته نشده بود، اما با اجرای فاز دوم هدف مندی یارانه ها و تخصیص بوجه های مورد نظر این قبیل تجهیزات نیز با قیمت کمتر و یارانه ای در اختیار بیماران قرار خواهد گرفت.
وی افزود: هم اکنون دستور العمل آماده سازی بیمارستان ها و داروخانه ها برای طرح هدف مندی یارانه، ابلاغ شده و این معاونت در حال آماده سازی واحدهای عرضه دارو برای این طرح است.
محمدی در پایان با اشاره به بودجه یارانه ای 6 هزار و 800 میلیارد تومانی دارو برای کل کشور، تصریح کرد: مطمئنا هرچه میزان انصراف مردم از دریافت یارانه نقدی بیشتر باشد، به همان اندازه سرمایه گزاری در بخش دارویی افزایش خواهد یافت.
نظر شما