به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله فتح الله زاده بعد از ظهر چهارشنبه در اولین نشست شورای برنامه ریزی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با هدف اعلام برنامه ها و سیاستهای سازمان در سال جاری برگزار شد اظهارداشت: به علت تعدیل قیمت سوخت این سهمیه در حال حاضر در کل کشور فقط برای فروردین ماه تخصیص یافته است .
وی ادامه داد: تمامی مدیران در خصوص نحوه تخصیص و توزیع اعتبارات شهرستانی با توجه به ظرفیتها و اولویتهای مورد نیاز در بخش کشاورزی شهرستان خود اقدام نمایند تا شاهد کمبود اعتبار در اجرای طرحهای عمرانی بزرگ نباشیم .
فتح الله زاده افزود: با تلاش و کوشش مستمر همکاران سازمان استان آذربایجان غربی با جذب 90 درصدی تسهیلات خرید ماشین آلات و ادوات کشاورزی در کمترین زمان ممکن جزوه استانهای برتر کشور شناخته شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی نیز در این نشست با اشاره به اینکه ، کمبود نیروی انسانی را یکی از مهمترین مشکلات موجود در سازمان ذکر کرد و افزود : با وجود بازنشسته شدن حدود 100 الی 150 نفر در هر سال ، تاکنون مجوزی جهت جذب نیروی جدید به سازمان داده نشده است.
اسماعیل کریم زاده با اشاره به به این مطلب که اقتصاد استان وابسته به بخش کشاورزی است گفت: مدیران جهاد کشاورزی استان در خصوص تخصیص اعتبار لازم به این بخش سعی کنند در جلسات شورای برنامه ریزی شهرستان ها این موضوع را با جدیت پی گیر ی نمایند .
دراین نشست که تمامی مدیران جهاد کشاورزی شهرستانهای استان حضور داشتند ، هریک از حاضرین به ارائه دیدگاهها و بیان مشکلات خود درباره مسائل مختلف پرداختند.
نظر شما