به گزارش خبرنگار مهر، علی جعفری شامگاه چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران، متوسط ارزش معاملات روزانه در بورس منطقه ای استان را 29 میلیارد ریال در مدت مشابه بیان کرد.
وی اظهار داشت: در هفته جاری نیز در پنج روز معاملاتی، 28 میلیون و 311 هزار و 750 سهم در بورس استان داد و ستد شد که ارزش آن بیش از 108 میلیارد ریال بوده است.
وی عنوان کرد: در این هفته سهام شرکت های گروه صنعتی پاکشو، پالایش نفت بندرعباس، بانک صادرات ایران، فولاد خوزستان و ارتباطات سیار ایران بیشترین ارزش معاملات استان را به خود اختصاص داده است.
به گفته جعفری، 56 درصد از کل سهام مبادله شده در این هفته مربوط به خرید و 44 درصد مربوط به فروش سهام بوده است.
مدیر بورس منطقه ای مازندران افزود: شاخص قیمت نیز با سه هزار و 263 واحد کاهش نسبت به هفته قبل به 74 هزار و 161 واحد رسید.
27 دفتر کارگزاری بورس در مازندران فعالیت دارند.
نظر شما