پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ فروردین ۱۳۹۳، ۱۱:۲۶

کارخانه کارتن سازی در ایوانکی طعمه حریق شد/ شهرک صنعتی فاقد امکانات اولیه اطفا حریق است

کارخانه کارتن سازی در ایوانکی طعمه حریق شد/ شهرک صنعتی فاقد امکانات اولیه اطفا حریق است

گرمسار – خبرگزاری مهر: کارخانه کارتن سازی شهرک صنعتی جنت آباد گرمسار دچار حریق شد که به دلیل عدم حضور امکانات لازم برای اطفاء حریق و تاخیر یک ساعته ماموران آتش نشانی آتش کل کارخانه را فرا گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، یک کارخانه کارتن سازی در شهرک صنعتی جنت آباد دوشنبه هفته جاری دچار آتش سوزی شد که بلافاصله موضوع از طریق نگهبانی شهرک به اطلاع مراکز آتش نشانی 125 و پلیس 110 و اورژانس قرار گرفت اما متاسفانه ماموران آتش نشانی طی تماس های مکرر با 45 دقیقه تاخیر در محل حاضر شدند.

به علت ازدیاد حریق از آتش نشانی عباس آباد و شریف آباد نیز کمک خواسته شد که باز هم مصافت زیاد مانع اقدام به موقع شده و ماموران آتش نشانی با یک ساعت تاخیر در محل حاضر شدند که با تلاش 12 ساعته، آتش به صورت کامل اطفاء نشد و تا ظهر فردای حادثه هنوز پسماند های کارتن در حال سوختن بود.

یکی از اعضای هیئت امنای این شهرک صنعتی صبح پنج شنبه در حاشیه بازدید از این کارخانه در گفتگو با خبرنگاران ضمن ابراز تاسف از بروز این حادثه گفت: متولی این شهرک، سازمان همیاری شهرداری های استان سمنان است و به دلایل نامعلوم تجهیزات آتش نشانی را جمع آوری کرده و جایگزینی برای آن قرار نداده است.

معینی افزود: اگر در ساعت اولیه حتی یک خودرو پیشرو در محل حضور داشت اطفاء حریق نیاز به صرف ساعت ها وقت نداشت و خسارت وارده اینگونه نبود.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه هیچ چیز سالم در کارخانه باقی نمانده است گفت: به علت شعله ور بودن پسماندها شیوع حریق تهدیدی برای کارخانه های دیگر محسوب می شود.

عضو هیئت امنا شهرک صنعتی جنت آباد تصریح کرد: از جمله وظایف سازمان همیاری ها و شرکت شهرک ها آماده سازی زیرساخت شهرک ها، ایجاد پایگاه آتش نشانی، تصفیه آب و برق و گاز و ... است اما متاسفانه این شهرک فاقد امکانات اولیه است و از سال گذشته تا کنون این آتش سوزی سومین موردی است که در این منطقه روی داده است.

وجود حداقل امکانات برای ایمنی فضای تولیدی و حراست از سرمایه سرمایه گزاران امری است که موجب تشویق و ترغیب صاحبان صنایع در تولید می شود اما روند خلاف واقع و کمبود امکانات جریانی عکس را ایجاد خواهد کرد تا جایی که حتی میتوان گفت شاید یکی از دلایل جدایی شهرک صنعتی علی آباد و علاقه و پیگیری های مستمر صاحبان صنایع این شهرک برای جدا شدن از استان سمنان و پیوستن به تهران همین عدم توجه و اهمیت مسئولان بوده است.

کد خبر 2272558

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha