به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد غضنفری صبح پنج شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: استان لرستان به لحاظ توسعه صنعت شیلات و تولید ماهیان سردآبی و گرم آبی جایگاه مناسبی در میان استانهای غیرساحلی کشور دارد.
وی عنوان کرد: در حال حاضر 79 مزرعه پرورش ماهی در شهرستان ازنا مشغول به فعالیت است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان ادامه داد: مطابق آمارها 16 درصد مزارع پرورش ماهی استان لرستان در شهرستان ازنا متمرکز است.
غضنفری با بیان اینکه شهرستان ازنا در تولید ماهی استان نیز نقش مهمی دارد، یادآور شد: با توجه به منابع آبی موجود در شهرستان ازنا این شهرستان قابلیت مناسبی در زمینه پرورش و تولید ماهی دارد.
بنابر این گزارش استان لرستان از جمله استانهای غیرساحلی است که دارای سه هزار و 39 دهنه چشمه، بیش از سه هزار و 250 حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق، هزار و 527 رشته قنات و دو هزار و 450 کیلومتر مسیر رودخانه و آبراهه است که این امکانات استان را دارای قابلیت و چشم انداز توسعه صنعت شیلات کرده است.
ایجاد استخرها، مزرعه ها و مجتمع های پرورش ماهی در این استان و توفیقات حاصل شده نشان دهنده قابلیتهای موجوددر این بخش است که البته به نظر می رسد هنوز تا مرز شکوفایی شیلات در لرستان فاصله وجود دارد.
نظر شما