پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ فروردین ۱۳۹۳، ۱۶:۴۲

هدایت:

مجموعه تولیدی فجر دو در استان سمنان ایجاد می شود

مجموعه تولیدی فجر دو در استان سمنان ایجاد می شود

سمنان - خبرگزاری مهر: معاون وزیر دفاع از طرح این وزارت خانه برای ایجاد مجموعه تولیدی فجر دو با هدف تولید فلزات مختلف در استان سمنان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مجید هدایت ظهر پنجشنبه در نشستی با استاندار و برخی از  مدیران دستگاه های اجرایی سمنان ضمن اشاره به ایجاد مجموعه تولیدی فجر دو در این استان افزود: این مجموعه با هدف تولید مس، سرب و فلزات نادر در مراحل مختلف ایجاد می شود.

وی با بیان اینکه در پایان مراحل مختلف بیش از یک هزار میلیارد ریال در این طرح سرمایه گذاری می شود اظهار داشت: در مرحله اول قرار است قریب 30 هزار تن سرب، سه هزار مس کاتد 99.99 درصد و ... تولید شود.

معاون وزیر دفاع با اشاره به اینکه مرحله اول این طرح امسال به بهره برداری می رسد گفت: با بهره برداری کامل از این مجموعه 600 نفر جذب بازار کار می شوند.

هدایت تصریح کرد: این مجموعه در تولید مواد معدنی و فلزی ظرفیت بالا و پیشرفته ای دارد.

وی از تحقق تولید توربین های تولید برق با ظرفیت 100 کیلو وات با کمک محققان ایرانی خبر داد و گفت: این توربین با کمک دانشگاه فردوسی مشهد که مرکز تحقیقات در این زمینه است در حال اجراست و تا چهار ماه آینده ارائه می شود.

رئیس سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع افزود: آنچه مدنظر است تا با مشارکت بخش خصوصی و فعالان این حوزه مورد توجه قرار گیرد، ساخت سل‌های خورشیدی است که می‌تواند کمک بزرگی به کشور کند.

هدایت افزود: در حوزه انرژی باد، کشور ظرفیت‌های خوبی دارد که باید در مناطق مختلف ایران اسلامی از آنها بهره‌برداری کرد.

وی افزود: در کشور برخی مناطق وجود دارند که در حوزه انرژی باد می‌توان با استفاده از آن به بهره‌وری بیش از 60 درصد رسید و در شماری از مناطق همچون اطراف تهران، منجیل، قزوین و ... نیز بهره‌وری در این بخش بیش از 25 درصد است.

رئیس سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع با اشاره به ظرفیت بسیار بالای کشور در استفاده از انرژی های نو اظهار داشت: این سازمان به عنوان متولی در زمینه ایجاد ظرفیت های تولیدی در کشور با استفاده از تکنولوژی های جدید تلاش می کند.

هدایت، سمنان را از استانهای پیشگام در این عرصه خواند و گفت: این سازمان برای ساخت پنل های خورشیدی با هدف تولید برق از انرژی خورشیدی با کمک بخش خصوصی تلاش می کند.

معاون وزیر دفاع اقدام وزارت نیرو و دولت را در خرید برق به صورت کیلو وات از تولید کنندگان انرژی های نو را بسیار مثبت و موثر در افزایش استفاده از این انرژی ها دانست و گفت: با تداوم این روند در دهه آینده ظرفیت بالایی از انرژی های تولیدی به بخش انرژی های نو اختصاص می یابد.

وی ظرفیت استفاده از این انرژی ها را در حال حاضر بسیار پایین دانست و گفت: ایران در نقاط مختلف آن از توان بالایی برای تولید این انرژی ها برخوردار است.

رئیس سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع افزود: فناوری خوبی نیز امروز در کشور وجود دارد و این سازمان می‌کوشد تا با رعایت همه ضوابط و قوانین، فعالیت‌های خود را توسعه دهد.

وی با بیان اینکه در اجرای پروژه بزرگ فجر دو در استان سمنان هیچ مشکلی از نظر زیست‌ محیطی نخواهیم داشت، گفت: کلیات اجرای سایت، برنامه زمان‌بندی و ... در این طرح مشخص شده است.

معاون وزیر دفاع اقدام وزارت نیرو و دولت گفت: سازمان توسعه منابع انرژی ایران در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر مسئولیت‌های فراوانی دارد و از این رو مراکز توسعه فناوری و دفاتر طرح‌ریزی را برای پیگیری و اجرای امور پیش‌بینی و راه‌اندازی کرده است.

هدایت در خاتمه با بیان اینکه در استان سمنان مهم‌ترین مانع اجرای کار کمبود آب است، گفت: قول‌هایی برای تأمین آب در این استان در راستای پروژه بزرگ فجر دو داده شده است که امیدواریم این قول‌ها هرچه سریع‌تر عملیاتی شود.

کد خبر 2272819

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha