پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ شهریور ۱۳۸۴، ۱۷:۰۲

كليساي ارتدكس خواستار توجه به سنتهاي ديني در سياست شد

كليساي ارتدكس خواستار توجه به سنتهاي ديني در سياست شد

اسقف هيلاريون از وين اتريش، نماينده كليساي ارتدكس روسيه در مؤسسات اروپايي در ديدار با رهبر حزب مسيحي دمكرات ، ضرورت بررسي جايگاه سنتهاي ديني در هنگام اتحاذ تصميم هاي سياسي در سطح اتحاديه اروپا را مورد تأكيد قرار داد.

به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر"، روز گذشته ، سه شنبه 15 شهريور ماه اسقف هيلاريون با ويلفرد مارتينز ، رئيس حزب مسيحي دمكرات در بروكسل ديدار و به اهميت گفتگو ميان كليساهاي مسيحي و اتحاديه اروپا اشاره كرد.

ويلفرد مارتين نيز بر اهميت ادامه گفتگو ميان كليساي ارتدكس و حزب خود را حائز اهميت توصيف كرد و بر ارتباط ميان ارزشهاي مسيحي و ايده هاي دمكراتيك ، برابري مردم، عدالت اجتماعي و اتحاد تأكيد كرد.

نتايج اين گفتگوي دو جانبه ميان كليساي ارتدكس و حزب دمكرات مسيحي به صورت تبادل ديدگاهها صورت گرفت. گفتگوهاي كليساي ارتدكس با احزاب سياسي از سال 1997 آغاز شده و توجه دنياي سياست را نيز به خود جلب كرد.

تاكنون هشت جلسه از اين گفتگوها برگزار شده و نهمين جلسه آن نيز 20 و 21 اكتبر در استامبول برگزار مي شود.

رئيس جمهور اوكراين، نحست وزير تركيه، صدراعظم فدرال اتريش، نخست وزير يونان، نخست وزير صربستان و مونته نگرو و نخست وزير كرواسي  از مدعوين اين جلسه هستند.

کد خبر 227301

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha