به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی خیرالدین صبح شنبه در نشستی با مسئولان جمعیت هلال احمر استان سمنان در دانشگاه سمنان، تعداد دانشجویان این دانشگاه را 16 هزار و 500 دانشجو، اعضای هیئت علمی ثابت را 370 نفر، اعضای هیئت علمی مدعو را 350 نفر، تعداد کارمندان را حدود 600 تا 700 نفر، دانشجویان دکتری و پی اچ دی را 800 نفر و تعداد دانشجویان پردیس این دانشگاه را 550 نفر اعلام کرد.
وی ادامه داد: با توجه به تعداد بالای دانشجویان دانشگاه و پردیس، اعضای هیئت علمی و کارمندان دانشگاه که حدود 20 هزار نفر هستند ارائه خدمات پزشکی و کمک های اولیه در مواقع نیاز به این افراد ضروری به نظر می رسد.
رئیس دانشگاه سمنان از ارائه آموزش کمک های اولیه به دانشجویان این دانشگاه توسط اساتید هلال احمر و گسترش همکاری ها با این جمعیت استقبال کرد و گفت: ارائه آموزش های کمک های اولیه و ارائه خدمات پزشکی به مجموعه دانشگاه که بر جامعه بسیار تاثیر گذار و تاثیر پذیر هستند بسیار مهم است.
تحولات دانشگاه سمنان چشمگیر بوده است
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان سمنان نیز در این نشست تحولات دانشگاه سمنان در چند سال اخیر را افتخاری برای استان دانست و گفت: کمک به دانشگاه در زمینه جوانان و داوطلبان هلال احمر که افرادی تاثیر گذار در جامعه هستند بسیار مهم است و متاسفانه تاکنون در این زمینه اقدام موثری صورت نگرفته است.
حسن شکراللهی با بیان اینکه باید این بخش را تقویت و در این زمینه با توجه به پتانسیل جوانان سرمایه گذاری کرد افزود: هلال احمر استان آمادگی برگزاری کلاس های کمک های اولیه برای دانشجویان این دانشگاه را دارد.
وی گفت: با توجه به جمعیت بالای دانشجویی دانشگاه سمنان، بهترین و مجهزترین آمبولانس هلال احمر برای این دانشگاه در نظر گرفته می شود.
فعالیت های کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه سمنان گسترش می یابد
مدیر امور فرهنگی دانشگاه سمنان نیز در این نشست گفت: فعالیت های کانون دانشجویی هلال احمر این دانشگاه با هدف فرا گیر شدن فعالیت های جمعیت در بین دانشجویان گسترش می یابد.
عباسعلی عرب گفت: در حال حاضر حدود 60 تشکل دانشجویی شامل سه تشکل اسلامی دانشجویی، 44 انجمن علمی و 11 کانون فرهنگی هنری در دانشگاه سمنان فعالیت می کنند.
وی افزود: در کنار فعالیت های دانشجویی دانشگاه، تعدادی از دانشجویان، متقاضی ایجاد کانون دانشجویی هلال احمر بودند تا فعالیتهای هلال احمر با توجه به اصول هفتگانه بی طرفی، بی غرضی، استقلال، خدمت داوطلبانه، بشر دوستی، یگانگی و جهان شمولی در دانشگاه سمنان توسعه یابد.
مدیر امور فرهنگی دانشگاه سمنان گفت: با توجه به اینکه دانشجویان آینده سازان و مدیران آینده خواهند بود سرمایه گذاری بر روی جوانان و دانشجویان در آینده کشور بسیار تاثیر گذار است.
مرکز بهداشت دانشگاه سمنان به آمبولانس مجهز می شود
رئیس مرکز بهداشت دانشگاه سمنان نیز در این نشست گفت: با توجه به جمعیت بالای خانواده این دانشگاه شامل دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان، این دانشگاه صاحب آمبولانس می شود.
زهرا جاوید گفت: دانشگاه سمنان با دارا بودن 16 هزار و 500 دانشجو و تعداد بالای اعضای هیئت علمی و کارمند، نیاز به یک دستگاه آمبولانس برای ارائه کمکهای اولیه به بیماران این دانشگاه ضروری به نظر می رسد.
وی به میزان مراجعات مرکز بهداشت این دانشگاه اشاره کرد و گفت: روزانه حدود 50 نفر از دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه به این مرکز مراجعه می کنند که با توجه به این میزان مراجعه و کمک رسانی در مواقع اورژانسی برای اعزام بیماران به بیمارستان وجود یک دستگاه آمبولانس می تواند بسیار کمک کننده باشد.
در پایان این جلسه مقرر شد یک دستگاه آمبولانس هلال احمر از اول اردیبهشت ماه در ایامی که دانشگاه فعال است به صورت هشت ساعته در پردیس اصلی دانشگاه، جنب مرکز بهداشت مستقر شود.
همچنین، پیشنهاد ایجاد کمیته علمی مدیریت بحران با کمک افراد متخصص دانشگاهی برای کمک رسانی در مواقع بحرانی از سوی دکتر خیرالدین رئیس دانشگاه سمنان مطرح شد.
اهدای جعبه کمک های اولیه به خوابگاه ها و دانشکده ها به صورت رایگان و برگزاری کلاس های امدادگری در دانشگاه از دیگر مصوبات این نشست بود.
کمک به فراگیر شدن جمعیت هلال احمر، ارائه خدمات و آموزش های امداد و نجات در دانشگاه از موارد مطرح شده در این نشست برای توسعه فعالیتهای کانون دانشجویی هلال احمر بود.
نظر شما