پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ فروردین ۱۳۹۳، ۱۵:۵۳

کشف 90 درصد جرایم کشور از سوی پلیس/ کاهش 11 درصدی نارامیهای اجتماعی

کشف 90 درصد جرایم کشور از سوی پلیس/ کاهش 11 درصدی نارامیهای اجتماعی

رئیس پلیس کشور گفت: 90 درصد جرایم کشور توسط ماموران پلیس کشف می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار اسماعیل احمدی مقدم روز شنبه در نوزدهمین همایش سالیانه فرماندهان نیروی انتظامی که با حضور رئیس مجلس برگزار شد اظهار داشت: سال گذشته آمارهای منفی از جرایم به جز سرقت خود که اندکی به دلیل شرایط اقتصادی و نوسانات ارز افزایش یافته بود کاهش یافت این در حالی است که چند عملیات تروریستی نیز در مرزهای کشور رخ داد.

وی ادامه داد: در جرایم خشن، مسلحانه و به عنف شاهد کاهش چشمگیری بودیم و در حوزه راهنمایی و رانندگی نیز 1300 انسان نسبت به سال 91 کمتر کشته شدند.

به گفته رئیس پلیس کشور، میزان کشف مواد مخدر، کنترل مرز و ارائه خدمات الکترونیک در سال گذشته افزایش داشته است. همچنین قدرت کشف جرم نیز در نیروی انتظامی نیز بیشتر شده است.

احمدی مقدم ادامه داد: سال گذشته میزان کشف جرایم جدید و سنتی به بیش از 90 درصد رسید و در عرصه جرایم جدید نیز توانستیم با جرمهای فضای مجازی و جرایم نوظهور برخورد کنیم.

وی از کاهش 11 درصدی ناآرامی های اجتماعی و اعتراض صنفی خبر داد و افزود: این موضوع نشان دهنده آرامش سیاسی و اجتماعی در جامعه است. امیدواریم در سال پیش رو نیز اولویت های مردم را پیگیری کنیم.

رئیس پلیس کشور با بیان اینکه 90 درصد زندانیان کشور به جرم سرقت و مواد مخدر دستگیر شدند افزود: برخورد با سرقت، مواد مخدر، افزایش کنترل مرز و توجه ویژه به کاهش تلفات رانندگی اولویت پلیس در سال جدید است. امیدواریم بتوانیم نوار کاهش تلفات را ادامه دهیم. اگرچه رسیدن به کاهش 20 درصد تلفات مشکل است به این مهم دست یابیم.

سردار احمدی مقدم مجلس را از مهمترین مظاهر رکن جمهوریت و مردم سالاری در نظام دانست و افزود:  باید بدانیم مجلس نقش ارزنده ای دارد و شکرگذار رهایی از استبداد و رسیدن به مردم سالاری باشیم.

کد خبر 2273906

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha