پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۱ فروردین ۱۳۹۳، ۱۰:۱۲

رویوران خبر داد:

تعامل سازنده حوزه و تبلیغات اسلامی خرمشهر با دیدار مسئولان دو طرف

تعامل سازنده حوزه و تبلیغات اسلامی خرمشهر با دیدار مسئولان دو طرف

خرمشهر - خبرگزاری مهر: رئیس اداره تبلیغات اسلامی خرمشهر از دیدار با دو تن از مدیران حوزه علمیه سید الشهدا(س) این شهرستان در آستانه سالروز ولادت ام ابیها در اداره تبلیغات اسلامی خبر داد.

حجت الاسلام عادل رویوران در گفتگو با خبرنگار مهر، عنوان کرد: در این دیدار در خصوص تعامل هر چه بیشتر حوزه علمیه با اداره تبلیغات اسلامی به ویژه در زمینه هم فکری و استفاده از نظرات کارشناسی استادان حوزه در زمینه برنامه‌های دینی و فرهنگی بحث و تبادل نظر شد.
 
رئیس اداره تبلیغات اسلامی خرمشهر افزود: در این دیدار همچنین حجت الاسلام غلامحسین حجتی مدیر حوزه علمیه سید الشهدا خرمشهر ضمن تشکر از زحمات و تلاش اداره تبلیغات اسلامی در گسترش فرهنگ اسلامی و اجرای برنامه‌های خوب از جمله تشکیل کارگاه‌های آموزشی از جمله شناخت فرق و نحله‌های انحرافی برای مبلغین با دعوت از استادان کشوری و تقویت و تغذیه فکری آنان با توجه به سال فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی خواستار ارتباط و تعامل بیشتر در سال جاری شد.

کد خبر 2274221

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha