به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حجت گنابادینژاد یکشنبه ظهر در مراسم جشن میلاد حضرت زهرا(س) در آستان مبارک سید محمد معروف به گنبد خشتی ابراز کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران به برکت فرزند حضرت زهرا(س) امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب، پا برجاست.
وی با بیان اینکه بشریت تاکنون نتوانسته است قدر و منزلت حضرت زهرا (س) را پاس بدارد، عنوان کرد: ما در راستای آنچه در طول تاریخ اسباب محجوریت معارف حضرت زهرا(س) بوده وظایفی داریم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی اظهار کرد: سال جاری نیز با عطر فاطمی آغاز شده که مجالی است تا زندگی ما با عیار فاطمی ادامه یافته و سعی کنیم مهر تأیید این بانوی بزرگوار را در زندگیمان کسب کنیم.
گنابادی نژاد با بیان اینکه دوره زندگی خدام اهل بیت(ع) در خدمتگذاری ائمه (ع) تنظیم شده است، افزود: هیچ یک از امام زادگان ما خالی از تعلق و وابستگی به ائمه (ع) نیستند و خدمت گزاران این بزرگواران نباید برای رسیدن به این توفیق به دنبال دلیل و نظیر باشند.
وی خطاب به بانوان خادم بقاع متبرکه ابراز کرد: افراد بسیار زیادی در دوران های مختلف زتذد گی کردند که شاید از شرایط و ویژگیهای مادی و دنیوی بهتری هم برخوردار بودند اما افتخار خادمی فرزندان حضرت زهرا(س) با هدف رضای خدا ارزش فراوانی دارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی ادامه داد: قدر این توفیق و نعمت الهی را بدانید و همواره در مسیر این خدمت درد و رنج انسانها را از یاد نبرید.
گنابادی نژاد با اشاره به طولانی شدن دوران غیبت امام زمان (عج) عنوان کرد: ما با خدمت صادقانه در این بقاع متبرکه میتوانیم به سهم خود نقشی هرچند کوچک در فراهم آوردن مقدمات ظهور قائم آل محمد (ص) داشته باشیم.
وی با بیان اینکه باید اصل ولایت پذیری را سرلوحه کارهای خود قرار دهیم افزود: نباید اطاعت مطلق از رهبری جامعه را فراموش کنیم چیزی که سرمشق و الگوی همه شهدا، جانبازان و ایثارگران بوده است.
گنابادینژاد اظهار کرد: امیدواریم همه افتخارات، حیات و اعمال ما در زندگی، مورد امضا و رضای این بانوی بزرگوار قرار گیرد.
نظر شما