به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام و المسلمین احمد واعظی صبح امروز در مراسم افتتاحیه ساختمان حضرت زینب با اشاره به ایجاد نظام ارزشی در جامعه جاهلیت توسط پیامبر اکرم(ص)اظهار داشت: ایجاد یک نظام ارزشی و کادرسازی همان کاری بود که امام خمینی (ره) در راهبری انقلاب اسلامی انجام دادند.
وی ورود روز افزون بانوان به حوزه ها و تحصیلات حوزوی را مایه خشنودی دانست و تصریح داشت: به گفته پیامبر اکرم (ص) علما چراغ های روشنی بخش زمین هستند.
در ادامه مراسم نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان ایجاد مدارس علمیه پس از انقلاب را از عنایات پروردگار دانست و گفت: با اصلاح بانوان کانون های خانواده و به تبع آن جامعه اصلاح می شود.
آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، امام جمعه اصفهان نیز با تاکید بر نقش مادری بر فرزند پروری بیان داشت: بانوان باید توجه داشته باشند که یادگیری دروس علمی و حوزوی نباید مانع انجام وظایف همسری و فرامین الهی شود و علم اندوزی باید در راستای دو هدف قرآن یعنی تبدیل باطل به حق و هدایت گمراهان باشد.
در این مراسم که مصادف با میلاد دخت نبی اکرم (س) برگزار شده بود رییس موسسه آموزش عالی مجتهده امین نیز عملکرد سالهای گذشته این موسسه را بیان داشت.
نظر شما