پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۶:۴۵

تخت‌جمشید هیات امنایی اداره می‌شود

تخت‌جمشید هیات امنایی اداره می‌شود

معاون رییس جمهور در ادامه برنامه های بازدید از اماکن تاریخی ، فرهنگی استان فارس از مجموعه جهانی تخت جمشید بازدید کرد و از هیئت امنایی شدن مدیریت این مجموعه جهانی در نیمه اول سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ، مسعود سلطانی فر در ادامه بازدید خود از مجموعه جهانی پاسارگاد نیز بازدید و با مسئولین محلی ، فرماندار ، بخشدار و اعضای شورای شهر دیدار کرد. 

رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری  کشور همچنین از پروژه ملی موزه نیمه تمام پاسارگاد بازدید کرد و در جریان روند وضعیت تکمیل موزه قرار گرفت. 

عملیات مجدد موزه نیمه تمام پاسارگاد از دو سال پیش شروع شده و بخش های قدیمی مرمت شده و اشکالات آن برطرف شده است و بخش های جدید موزه نیز با صرف یک و نیم میلیارد تومان تا کنون به مجموعه افزوده شده و پیش بینی می شود با اختصاص 5 میلیارد تومان دیگر ، این پروژه به مرحله بهره برداری برسد.

 

کد خبر 2275451

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha