۳ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۴:۲۹

صالحی:

آب مجتمع گردشگری پل زمانخان تقویت شود/ ضرورت انتقال کارگاه های تولید ترشیجات به خارج از شهر

آب مجتمع گردشگری پل زمانخان تقویت شود/ ضرورت انتقال کارگاه های تولید ترشیجات به خارج از شهر

سامان – خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان سامان گفت: آب مجتمع فرهنگی ، تاریخی و گردشگری پل زمانخان باید تقویت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید صالحی پیش از ظهر چهارشنبه در کمیته سلامت وامنیت غذایی شهرستان با اشاره بر اینکه آب مجتمع فرهنگی و تاریخی پل زمانخان باید تقویت و آب شرب سالم و بهداشتی در اختیار مهمانان قرار گیرد، اظهار داشت: لوله کشی آب پل زمانخان از مجتمع نه روستایی چم کاکاء انجام شود.

وی با اشاره بر اینکه تامین آب پل زمانخان باید توسط شهرداری پیگیری شود، اذعان داشت: برای تامین آب سرویس های بهداشتی چاه در این منطقه حفر شود و هماهنگی های لازم با اداره امور آب صورت گیرد.

فرماندار شهرستان سامان با اشاره بر اینکه در تامین آب مجتمع پل زمانخان باید اقدامات زیر ساختی و مطالعاتی انجام شود، اذعان داشت: در تابستان نباید مشکل آب در مجتمع پل زمانخان وجود داشته باشد.

کارگاه های غیر مجاز تولیدات ترشیجات در سطح شهر به مکانی از دور از شهر انتقال یابد

سعید صالحی تصریح کرد: موضوع  تامین آب در پل زمانخان یک بحران است که باید توسط دستگاه های اجرایی این بحران به صورت هماهنگ برطرف شود.

صالحی با بیان اینکه کارگاه های غیر مجاز تولیدات ترشیجات در سطح شهر به مکانی از دور از شهر انتقال یابد، بیان داشت: پساب های کارگاه های ترشیجات در استاندار سازی تصفیه فاضلاب هزینه بر است.

کد مطلب 2276830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha