پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۹:۰۷

تشکیل کارگروه مشترک مصرف بهینه؛

استفاده از برچسب انرژی برای دانشگاهها/ بازنگری نقشه ساختمانها

استفاده از برچسب انرژی برای دانشگاهها/ بازنگری نقشه ساختمانها

نخستین جلسه كارگروه مشترك بهينه سازي مصرف انرژي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در اداره كل طرحهاي عمراني با طرح پیشنهاداتی از جمله بهره گیری از برچسب انرژی برای ساختمانهای دانشگاهها، برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این جلسه شعباني كيا - مدير دفتر تحقيقات و فناوريهاي نو سازمان انرژيهاي نو، خدادادي - مدير آموزش و منابع انساني دفتر تحقيقات و فناوريهاي نو سازمان انرژيهاي نو، عابدي - كارشناس تحقيقات و فناوريهاي نو سازمان انرژيهاي نو، ميرآبادي مدير فناوريهاي پاك معاونت فناوريهاي انرژي و مركز همكاريهاي فناوري رياست جمهوري، ميرزايي - رئيس امور بهينه سازي انرژي در تاسيسات و تجهيزات شركت بهينه سازي مصرف سوخت و مديركل و كارشناسان اداره كل طرحهاي عمراني، حضور داشتند.

در این جلسه، رخشاني مهر - مديركل طرحهاي عمراني وزارت علوم ضمن بيان جايگاه موضوع بهينه سازي مصرف انرژي در دستگاههاي دولتي و الزام آن در قانون برنامه پنجساله همچنين توجه ويژه و رويكرد وزیر علوم، و معاون اداري، مالي و مديريت منابع در خصوص ارائه راهكارهاي اجرايي جهت مديريت مصرف انرژي و استفاده از انرژيهاي نو و تجديدپذير در دانشگاهها و مراكز آموزشي و پژوهشي را مبناي تشكيل اين كارگروه دانسته و خواستار مشخص شدن چارچوب اجرايي و برنامه هاي علمي اين كارگروه جهت پيشبرد اهداف تعيين شده در راستاي كاهش هزينه هاي ناشي از مصرف انرژي و استفاده از انرژيهاي تجديدپذير شد.

حاضران جلسه با تشريح جايگاه كارگروه مشترك بهينه سازي مصرف انرژي از جمله كارهاي مهم اين كارگروه را تشكيل كارگروههاي انرژي در مناطق هشتگانه عمراني، انجام مميزي انرژي در دانشگاه و اجراي بر چسب انرژي براي ساختمانهاي دانشگاهها، استفاده از انرژيهاي نو و تجديدپذير بجاي انرژيهاي متداول مانند گاز، برق و سوختهاي فسيلي مانند انرژي زمين گرمايي، انرژي باد و انرژي خورشيدي، كنترل سرانه مصرف انرژي در دانشگاهها و ارائه راهكارهاي عملي جهت كاهش هزينه‌هاي ناشي از مصرف حامل‌هاي انرژي، بازنگري نقشه‌هاي ساختمان‌هاي در دست احداث همچنين آموزش و ترويج استانداردها، قوانين و ضوابط موجود در زمينه بهينه سازي مصرف انرژي در ساختمان، عنوان کردند.

 

کد خبر 2277738

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha