پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۱:۴۲

طی هفته جاری:

انتشارات بین المللی الهدی نشان تجاری جدیدش را رونمایی می‌کند

انتشارات بین المللی الهدی نشان تجاری جدیدش را رونمایی می‌کند

مدیرعامل موسسه انتشارات الهدی، ساختار کاری جدید این موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی را همراه با 4 نشان بخش های جدید این موسسه رونمایی می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، موسسه بین‌المللی انتشارات الهدی که به تازگی حمیدرضا شاه‌آبادی را به عنوان مدیر‌عامل برگزیده است در هفته جاری و طی نشستی خبری از تغییرات و نظام کاری جدید خود رونمایی خواهد کرد.

در نظام کاری تازه این موسسه، آژانس ادبی نوروز، انتشارات بین المللی گل سرخ (رز)، مرکز پخش جهانی کتاب نوروز و گروه انتشاراتی الهدی به سیستم کاری موسسه اضافه خواهد شد که نشان های این بخش ها در نشست خبری پیش رو رونمایی می شود.

در نشست خبری حمیدرضا شاه آبادی در کنار رونمایی از چهار نشان جدید این موسسه بین‌المللی نشر در مورد برنامه‌های الهدی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نیز گزارشی ارائه خواهد شد.

حمید رضا شاه‌آبادی در روزهای پایانی اسفندماه گذشته و با حکم ابوذر ابراهیمی ترکمان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به عنوان مدیرعامل موسسه انتشارات الهدی انتخاب شد. او  پیش از این مدیر طرح رمان نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و پیش از آن مدیرعامل انتشارات کانون بوده است.

نشست خبری مدیر‌عامل جدید این موسسه، صبح روز هشتم اردیبهشت و در محل این موسسه برگزار می‌شود.
 

کد خبر 2278284

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha