به گزارش خبرنگار مهر، علی رضا گلشن پیش از ظهر شنبه در مراسم اختتامیه سومین جشنواره نوجوان سالم در اردبیل تصریح کرد: این طرح برای 70 هزار نفر از دانش آموزان استان اجرا شده است.
وی افزود: علاوه بر این مهارت های فرزند پروری، مقابله و پیشگیری از مصرف مواد مخدر و پیشگیری اولیه از گرایش به رفتارهای پرخطر برای 500 هزار نفر از والدین اجرا شده است.
به گفته گلشن د راستای اجرای این طرح پنج هزار بسته آموزشی نیز در میان دانش آموزان و فرهنگیان استان توزیع شده است.
وی اضافه کرد: برگزاری نمایشگاه از آثار دانش آموزان، تشکیل کارگاه آموزشی برای مربیان و اجرای برنامه های آموزشی مشترک با علوم پزشکی، هلال احمر ، بهزیستی و نیروی انتظامی از دیگر برنامه های مبارزه با شیوع گرایش به مواد مخدر و رفتار های پر خطر در مدارس است.
داوری 531 مقاله و فیلم در اردبیل
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان اضافه کرد: بخش مهمی از برنامه های آموزشی مشارکت در جشنواره سالانه نوجوان سالم است که در محورهای مقاله، فیلم و نقاشی داوری می شود.
گلشن تصریح کرد: در دی تا اسفند ماه سال گذشته 531 اثر به دبیر خانه این جشنواره ارسال شد و هر اثر توسط سه داور مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی افزود: نهایتا 15 اثر دانش آموزی به جشنواره کشوری که در مرداد ماه برگزار می شود راه یافته اند.
به گفته گلشن علاوه بر این سه اثر از تولیدات فرهنگیان و یک اثر از تولیدات والدین دانش آموزی به مرحله کشوری این جشنواره راه یافته است.
وی محورهای این جشنواره را ترویج آموزه های پیشگیری از گرایش به مواد مخدر عنوان کرد و افزود: علاوه بر این آموزش و پرورش به دنبال تقویت ، آگاه سازی و اطلاع رسانی مهارت های مبارزه با مواد مخدر در مدارس است.
نظر شما