۷ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۸:۵۹

جهاندیده خبر داد:

65 درصد مدارس کرمانشاه فاقد مراقب بهداشت هستند/افزایش چاقی و کم تحرکی در قشر نوجوان

65 درصد مدارس کرمانشاه فاقد مراقب بهداشت هستند/افزایش چاقی و کم تحرکی در قشر نوجوان

کرمانشاه ـ خبرگزاری مهر: کارشناس و مسئول بهداشت و سلامت مدارس استان کرمانشاه گفت: بیش از 65 درصد از مدارس سطح استان کرمانشاه فاقد مراقب بهداشت هستند.

کارشناس و مسئول بهداشت و سلامت مدارس استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر 310 هزار دانش آموز در 3 هزار و 300 مدرسه استان در حال تحصیل هستند که تنها 35 درصد این مدارس مراقب بهداشتی دارند و مابقی به صورت دوره ای و هرچند وقت یکبار مورد معاینه مراقبان بهداشت قرار می گیرند.

دکتر" الهه جهاندیده" گفت: با توجه به هفته سلامت و شعار خود مراقبتی سال برای هر دانش آموز در سال 93 سه جلسه آموزشی خود مراقبتی در نظر گرفته شده که با توجه به اینکه 35 درصد مدارس استان مراقب بهداشت دارند، مدارس فاقد مربی بهداشت را تحت پوشش قرار خواهیم داد.

وی افزود: امسال همچنین برای دانش آموزان پایه اول دو مرحله معاینات اولیه شامل سنجش بینایی، شنوایی، پوست و مو، دهان و دندان و ستون فقرات توسط مربیان و کارشناسان و معاینات پزشکی عمومی را در دستور کار داریم که همزمان با این معاینات کار آگاه سازی والدین در خصوص مشکلات احتمالی دانش آموزان را نیز انجام خواهیم داد.

وی در ادامه با اشاره به چاپ 17 عنوان نشریه آموزشی در تیراژ 110 هزار نسخه و توزیع آن در مدارس استان، افزود: اساس آموزش امسال بر آموزش استوار بوده و در کنار خدمات بهداشتی و درمانی از طریق آموزش چهره به چهره، برگزاری مسابقات، جشنواره، نمایشگاه و نماشنامه متناسب با گروه های سنی آنان برنامه آموزشی خود مراقبتی لحاظ شده و پاسخ دانش آموزان به سوال "چگونه سالم باشیم" رئیس جمهور نیز مستقیما به وزارت بهداشت و آموزش و پرورش ارسال می شود.

وی در خصوص وضعیت کلی سلامتی دانش آموزان استان گفت: خوشبختانه از لحاظ میانگین سلامتی دانش آموزان ما وضعیت بهتری نسبت به میانگین کشوری دارند و سطح اختلالاتی نظیر ضعیفی چشم دانش آموزان 2.9 درصد است که با توجه به رقم 4 درصدی کشور بسیار قابل توجه است.

جهاندیده در پایان خاطر نشان کرد: هم اکنون مشکلات لاغری و سوتغذیه در بین دانش آموزان بسیار کمتر از گذشته است اما متاسفانه به علت مصرف فست فود ها و غذاهای آماده، کم تحرکی و رواج بازی های رایانه ای شاهد افزایش بروز چاقی در میان نوجوانان هستیم که به نوبه خود تهدیدی مهم برای سلامتی آنان محسوب می شود.

کد خبر 2278535

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha