پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۸:۳۶

حجت الاسلام عباس نژاد:

همراهی مردم و شوراها باید دو جانبه باشد/ اعتکاف باشکوهتر از سال های گذشته برگزار شود

همراهی مردم و شوراها باید دو جانبه باشد/ اعتکاف باشکوهتر از سال های گذشته برگزار شود

بیارجمند – خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت بیارجمند با تاکید بر اهمیت همبستگی و اتحاد میان مردم و اعضای شوراها گفت: همراهی مردم و شوراها باید دو جانبه باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام اسماعیل عباس نژاد در نشستی با اعضای شورای شهر و اعضای هیئات مذهبی بیارجمند در محل این شورا با یادآوری هفته شهر و شهروند که از نهم اردیبهشت ماه آغاز می شود افزود: یک روز از این هفته به نام شوراها نام گذاری شده که این مسئله اهمیت مسئله شوراها و همراهی دو جانبه مردم و شورا ها را بیشتر نمایان می سازد.

وی با اشاره به این که مردم از میان خود نمایندگانی را برای حل مشکلات و پیگیری مطالبات خود انتخاب می کنند خاطر نشان کرد: حمایت مردم از نمایندگان شوراها کمک شایان ذکری در مرتفع ساختن مشکلات منطقه خواهد کرد.

مسئول کانون فرهنگی تبلیغی بیارجمند همچنین میلاد امام محمد باقر (ع) و روز کارگر را پیشاپیش تبریک گفت و تصریح کرد: در روایت های مختلف تاکید شده که آتش دست کارگر را نمی سوزاند و دستان کارگارن گره گشای کار است و مقام معظم رهبری هم به واسطه همین عظمت کار و تلاش است که در سال اقتصاد و فرهنگ بر مسئله اقتصاد مقاومتی تاکید می کنند.

عباس نژاد همچنین با اشاره به نزدیک شدن ایام البیض بر باشکوه تر برگزار شدن ایام اعتکاف تاکید کرد و از جوانان خواست پر شورتر از سال های گذشته در این سنت حسنه شرکت کرده و خود را آماده ورود به ماه مبارک رمضان کنند.

وی در خاتمه با اشاره به شناخت صحیح مسئله اطیع الله و اطیع الرسول و اولی الامر منکم در جامعه و ولایت پذیری از راه رهبر و امام عنوان کرد: امام باقر (ع) می فرمایند کسی که امام و رهبر خود را نشناسد یا اگر شناخت او را پیروی نکند خداوند اعمال او را قبول نخواهد کرد و ا هل ایمان نیست.
 

کد خبر 2278698

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha