پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۲:۱۰

زرچي در گفتگو با مهر:

اسپانسرها در خراسان رضوی علاقه‌ای به حمایت از بدمینتون ندارند

اسپانسرها در خراسان رضوی علاقه‌ای به حمایت از بدمینتون ندارند

مشهد - خبرگزاري مهر: دبير هيئت بدمينتون خراسان رضوي گفت: اسپانسرها علاقه‌اي به حمايت از بدمينتون نشان نمي‌دهد و ما هم اكنون براي تامين برخي از نيازهاي مالي‌مان از خيران و علاقه‌مندان به ورزش كمك مي‌گيريم.

مجدي زرچي با بيان اينكه سال هاست زنگ تفريح شدن بازيكنان ما تمام شده اظهار كرد: از حدود پنج شش سال قبل با برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته بدمينتون استان شاهد پيشرفت خوبي بوده و بازيكنان ما ديگر به عنوان دستگرمي و زنگ تفريح بازيكنان ديگر كشور در مسابقات حضور پيدا نمي‌كنند و وضعيت در حال حاضر به گونه‌اي است كه بدمينتون خراسان رضوي هم اكنون به عنوان يكي از قطب‌هاي بدمينتون كشور شناخته مي شود.

زرچي با اشاره به بزرگترين مشكل بدمينتون خراسان رضوي گفت: ما در استان فقط يك سالن اختصاصي داريم كه همين سالن بايد در اختيار آقايان و بانوان قرار گيرد و همين مسئله باعث شده ما نتوانيم از ظرفيت و استعدادهاي موجود در مشهد و استان بهره‌مند شويم.

دبير هيات بدمينتون استان بيان كرد: هيئت بدمينتون استان تلاش زيادي كرده تا بتواند سالن اختصاصي نيشابور را تكميل كند اما وجود مشكلات مالي باعث شده تا اين سالن همچنان بدون كف پوش باقي مانده و علاقه مندان به بدمينتون نمي توانند از اين سالن استفاده كنند.

وي در ادامه با اشاره به مشكلات مالي هيات بدمينتون اظهار كرد: اسپانسرها علاقه‌اي به حمايت از بدمينتون نشان نمي‌دهد و ما هم اكنون براي تامين برخي از نيازهاي مالي مان از خيران و علاقه مندان به ورزش كمك مي‌گيريم.

کد خبر 2279173

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha