پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۶:۰۰

درویش پور:

"امر به معروف و نهی از منکر" از مظلوم ترین فرایض دینی در جامعه ماست

"امر به معروف و نهی از منکر" از مظلوم ترین فرایض دینی در جامعه ماست

کرمانشاه ـ خبرگزاری مهر: مسئول دفتر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه گفت: فریضه امر به معروف و نهی از منکر به یقین از مظلوم ترین فرایض دینی در جامعه ماست و با توجه به اصل هشتم قانون اساسی فرهنگ سازی و اجرای امر به معروف ونهی از منکر باید در سه سطح مردم به مردم، مردم به دولت و دولت به مردم صورت بگیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسئول دفتر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه پیش از ظهر یکشنبه، در کارگروه فرهنگی امر به معروف و نهی از منکر که با حضور مسئولان برخی از ادارات برگزار شد، اظهار داشت: هدف اصلی از تشکیل جلسات راهبردی امر به معرف و نهی از منکر مورد بحث و ارزیابی قرار دادن روند تحقق این هدف است که در این راستا باید تمام امکانات و ظرفیت های جامعه را برای پیاده سازی و نهادینه کردن این فریضتین مهم به کار بگیریم.

"درویش پور" گفت: فریضه امر به معروف و نهی از منکر به یقین از مظلوم ترین فرایض دینی در جامعه ماست و با توجه به اصل هشتم قانون اساسی فرهنگ سازی و اجرای امر به معروف ونهی از منکر باید در سه سطح مردم به مردم، مردم به دولت و دولت به مردم صورت بگیرد.

وی افزود: پس از گذار از این مرحله فاز دوم آن که ارتقاء جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه، آغاز می شود که برنامه اصلی سال 93 این ستاد در کل کشور است و طبق بخش نامه معاون اول رئیس جمهور، همه دستگاه ها موظف به عملی کردن این امر و مردم محور کردن آن است که در این راستا با دادن تذکر لسانی و کار فرهنگی بایستی آن را در جامعه پیاد کنند و آن را به صورت یک فرهنگ در آورند.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به همه گیر،حساس و همه جانبه بودن نهادینه سازی بحث امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، خاطر نشان کرد: باید تمامی اقشار به این تاکید مقام معظم رهبری به مقوله اجرایی کردن و عملی کردن این فریضه دقت کنند و در راستای آن مردم را تشویق کنند.

وی در پایان یاد آور شد: زبان، قلم و هنر در دست رسانه است که با استفاده بهینه از این سه ابزار باید امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نهادینه سازی شود و با ارائه راه کار های جدید در این حوزه به آن سرعت و غنا بخشید.

کد خبر 2279410

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha