پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۶:۰۲

عسگریان:

آزمون المپیاد دانش آموزی در هفت مرکز فنی و حرفه ای استان سمنان برگزار می شود

آزمون المپیاد دانش آموزی در هفت مرکز فنی و حرفه ای استان سمنان برگزار می شود

سمنان - خبرگزاری مهر: رئیس اداره سنجش و ارزشیابی مهارت اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان از برگزاری آزمون المپیاد دانش آموزی همزمان با سراسر کشور در این استان خبر داد و گفت: این آزمون در هفت مرکز سطح استان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد عسگریان صبح یکشنبه در نشستی با خبرنگاران در محل اداره کل فنی و حرفه ای استان سمنان با اعلام مکان و زمان برگزاری المپیاد دانش آموزی در استان گفت: آزمون توسط این اداره و در هفت حوزه شهرستانی برگزار می شود.

وی با بیان اینکه ثبت نام این آزمون بصورت الکترونیکی و از طریق سامانه آزمون های ادواری به نشانی http://advari.irantvto.ir است، گفت: به منظور رفاه شرکت کنندگان، آزمون دانش آموزان توابع هر شهرستان در مراکز آموزش فنی و حرفه ای همان شهرستان برگزار می شود.

رئیس اداره سنجش و ارزشیابی مهارت اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان گفت: این آزمون در سمنان- بلوار 17 شهریور، سالن آزمون مرکز آموزش فنی و حرفه ای شماره یک برادران و در دامغان، بلوار جانبازان،  مرکز آموزش فنی و حرفه ای برادران برگزار می شود.

عسگریان همچنین با بیان اینکه در شاهرود نیز در مرکز تخصصی کشاورزی، در گرمسار، میدان شهید تفضلی، جنب فرهنگسرای آفتاب تابان، مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران برگزار خواهد شد، افزود: در مهدیشهر نیز مرکز آموزش فنی و حرفه ای برادران مهدیشهر و در میامی و بیارجمند نیز در مراکز آموزش فنی و حرفه ای این شهرها برگزار می شود.

 به گفته وی، آزمون راس ساعت 11 صبح روز سه شنبه در حوزه های ذکر شده برگزار می شود و حضور شرکت کنندگان نیم ساعت قبل از شروع آزمون در محل برگزاری با در دست داشتن کارت ورود به جلسه و کارت شناسایی معتبر الزامی است.

کد خبر 2279536

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha