پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۷ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۲۱:۳۰

هزاران یمنی خواستار استقلال مناطق جنوبی این کشور شدند

هزاران یمنی خواستار استقلال مناطق جنوبی این کشور شدند

رسانه ها از تظاهرات هزاران یمنی در مخالفت با تقسیمات فدرالی در این کشور و در حمایت از استقلال جنوب یمن خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه روسیاالیوم، هزاران یمنی با برگزاری تظاهراتی در شهر المکلا مرکز استان حضرموت در جنوب یمن خواستار استقلال شدند و با فدرالی در این کشور مخالفت کردند.

تظاهرات کنندگان در بیستمین سالروز جنگ میان شمال و جنوب یمن در حالی که پرچمهای یمن جنوبی سابق را حمل می کردند خواستار استقلال جنوب یمن شدند.

تظاهرات کنندگان شعارهایی ضد گفتگوهای ملی و نتایج حاصل آن در تبدیل یمن به کشوری فدرالی با شش اقلیم که چهار اقلیم در شمال و دو تا در جنوب است سر دادند.

کد خبر 2279708

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha