۱۹ شهریور ۱۳۸۴، ۱۳:۰۳

معاون پژوهشي پژوهشكده رويان در گفتگو با "مهر" :

جذب طرح هاي مشترك پژوهشي با كشورهاي خارجي از دستاوردهاي كنگره رويان است

جذب طرح هاي مشترك پژوهشي با كشورهاي خارجي از دستاوردهاي كنگره رويان است

معاون پژوهشي پژوهشكده روش هاي بيولوژي سلولي درمان ناباروري "رويان" گفت: برگزاري طرح هاي مشترك پژوهشي ميان محققان داخلي و خارجي و ارتقاء سطح دانش محققان داخلي از جمله موفقيت هاي كسب شده توسط كنگره علمي رويان است.


دكتر عبدالحسين شاهوردي در گفت و گو با "مهر" افزود: هر ساله در آغاز كنگره رويان با تعيين شاخص هايي، ميزان موفقيت كمي و كيفي كنگره را مورد بررسي قرار مي دهيم. تعداد شركت كنندگان و گستردگي مباحث از جمله اين شاخص ها است.

وي با اشاره به وجود فرهنگ ترجيح دادن كنگره هاي خارجي به همايش هاي علمي داخل كشور خاطرنشان كرد: در فرهنگ ما شركت در كنگره هاي بين المللي از اهميت بيشتري برخوردار است و بيشتر محققان ترجيح مي دهند براي كسب علم به خارج از كشور سفر كنند، اما ما در كنگره رويان سعي كرديم با پر بار برگزار كردن اين رويداد علمي در داخل كشور، هم سطح علمي كشور را افزايش دهيم و هم به اين بهانه ايران و ديدني هاي كشور را به شركت كنندگان خارجي معرفي كنيم.

شاهوردي با اشاره به حضور بيش از 90 نفر از محققان خارجي در ششمين دوره رويان، اظهار داشت: اين موضوع كه ما توانسته ايم در درمان ناباروري به موفقيت 40 درصدي دست يابيم نشان دهنده موفقيت در برگزاري كنگره است زيرا ايجاد ارتباط علمي ميان متخصصان داخلي و خارجي و تداوم اين ارتباط زمينه بسياري از فعاليت هاي مشترك را فراهم مي كند.

معاون پژوهشي "رويان" ياد آور شد: حمايت شركت هاي داخلي و خارجي از كنگره در كنار حضور بيش از 900 متخصص داخلي از موارد مثبت اين رويداد علمي محسوب مي شود زيرا شركت هاي فعال در زمينه سلول هاي بنيادي و درمان ناباروري به اين نتيجه رسيده اند كه با حمايت از كنگره منافع خود را نيز تأمين مي كنند.

کد خبر 228001

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha