پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۲:۲۲

کتاب ضرورت و قلمرو دین منتشر شد/ نیاز انسان به مکتب و ایدئولوژِی

کتاب ضرورت و قلمرو دین منتشر شد/ نیاز انسان به مکتب و ایدئولوژِی

کتاب ضرورت و قلمرو دین به قلم علی ربانی گلپایگانی به همت سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، انسان از آن جهت که از تفکر عقلی و زندگی تدبیری برخوردار است به یک تئوری کلی و طرح جامع و منسجمی که راه و روش رسیدن به کمال و سعادتمندی را ترسیم می کند نیاز دارد. این تئوری کلی مکتب و ایدئولوژی است. از آنجا که عقل فردی و جمعی بشر طرحی جامع و کامل برای زندگی او ناتوان است به وحی و نبوت و آئین آسمانی نیازمند است.

خداوند به مقتضای رحمت و حکمت خود این نیاز بشر را برآورده ساخته است، یعنی دین آسمانی را تشریع کرده و توسط پیامبران به بشر ابلاغ کرده است. آخرین و کاملترین دین آسمانی، دین اسلام است و می تواند به نیازهای هدایتی بشر در همه زمانها و مکانها پاسخ گوید.

1- آیا خداوند وجود دارد؟
2- آیا نماز مغرب سه رکعت است؟
3- آیا سرای دیگری به غیر از عالم دنیا وجود دارد که انسان ها پاداش و کیفر اعمال خود را در آنجا ببینند؟

کتاب ضرورت و قلمرو دین به قلم علی ربانی گلپایگانی با شمارگان 2000 نسخه در 230 صفحه و قیمت 9000 تومان به همت سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شده است.

کد خبر 2280068

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha